Impala -64 rattiputken osa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Aleksandra, 10.7.2014.

  1. Aleksandra

    Aleksandra 3rd gear

    Hei, saako tuota ympyröityä rattiputken osaa uutena jostain?

    [​IMG]
     
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Koko niveltä ei taida saada, mutta tuon tiivisteen saa:

    http://www.classicindustries.com/impala/parts/?q=W21151

    Nivelen purkamiseksi joutuu tosin vetämään koko rattiakselin ulos rattiputkesta, sen jälkeen vaihtaminen onkin simppeli homma, lukkorengas pois ja nivel purkautuu.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

  4. Caideman

    Caideman 1st gear

    Moppen nivelen huoltosarja ei sovi tuohon. Itsellä on kans nivelessä tiiviste rikki ja kuppi kulunut. Täytin puhdistuksen jälkeen koko kupin tilapäisesti vaseliinilla, myöhemmin teen kuppiin tarkoituksenmukaiset teflon-liuskat ja vaihdan tiivisteen.
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    OK, kiitos ja anteeksi.... :odroll:

    Ainiin, toi ei muuten ole Moppen osa, kun tuohon aikaan toi oli AMC:n osa ja Jeepit käytti GM-pohjaista rattipylvästä, että saattaa se silti sopia!!
     
  6. Caideman

    Caideman 1st gear

    Jos tuo on tosiaan siitä sanomastasi akselista, niin sitten tarina on toinen. Meillä oli tosiaan hyllyssä se moppen setti ja hypistelin sitä todetakseni ettei se sovi. Toki oli koko akseli palasina jo siinä kohtaa. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!