Impala 67 4D niskatuellinen etupenkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Siklos, 9.6.2020.

  1. Siklos

    Siklos 1st gear

    Moro,

    pitäisi päivittää etuistuin 1967 4D impalaan ja haussa olisi nimenomaan niskatuella. Onko porukalla havaintoja, mistä tällaista voisi lähteä metsästelemään?

    Ei tarvitse olla orkkis, kunhan olisi about samaan aikakauteen viittavaa ulkoasua ja se niskatuki. Sohva olisi mieluisampi ratkaisu, mutta yksittäisetkin penkit käyvät.

    https://www.oldforgemotorcars.com/vehicles/372/1967-chevrolet-impala-ss
    Tuossa tuo Strato-bench seat on lähinnä mitä olen löytänyt kuvista, mitta saatavuus Suomesta on näemmä vähän hankalampaa.

    +S
     
  2. 80-luvun piilofarkuissa taisi olla sohvia niskatuella?

    Mersuissa oli myös pitkään 60-luku henkiset erilliset penkit niskatuella. Tässä w123:

    [​IMG]
     
  3. Siklos

    Siklos 1st gear

    Kappas, en osannut tuosta suunnasta edes ajatella. Pienellä mielikuvituksella tuollaiset voisi jopa kuvitella askartelevansa siihen eteen. Täytyy pitää backup-planina jos strato seatteja / vast ei saa mistään hankittua.
     

Kerro tästä muillekin!