Imusarjan asennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jenkki Jesse, 8.4.2020.

  1. Jenkki Jesse

    Jenkki Jesse 1st gear

    Moro, elikkäs ropasin tossa 454:n imusarjan paikoilleen ja rupesin jälkeenpäin kattelee, että tiivisteet ovat hieman (n. 2mm) eri korkeuksilla eli toinen on lähempänä venakoppaa kuin toinen vaikka asennus tuntui menevän ihan jees. Eniten huolettaa että meneekö uusiksi koko homma vai onko sielä vähän pelivaraa tiivisteissä? Laitoin liimaa vesikanavien ympärille ja päihin nöllit. Tarkennuksena siis se keskikohdan läppä mikä jää näkyviin imusarjan yli on kohta mihin viittaan.
     
    Muokattu: 8.4.2020
  2. CCZ28

    CCZ28 Gearhead

    Jos vanha tiiviste ehjänä tallessa niin siihenhän on jäänyt painauma jälki jota vertailemalla saa käsityksen miten rajoilla ollaan.
     
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Imusarjan valussa varmaan heittoa helposti ton 2mm puolelta toiselle. Että se ei varmaan kerro koko totuutta paljonko tiiviste kurkkaa sieltä imarin alta.
     
    xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!