Imusarjan läpät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Vani76, 27.11.2002.

  1. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Onks tietoo?? Mikä tarkoitus on imusarjassa olevilla läpillä jotka ovat aivan kannen puoleisessa päässä? Kysessä on eteläeurooppalainen 2000TC kaasarikone. Tuo läppäsysteemi on väljä ja aiheuttaa kilkatusta joka muistuttaa venttiilien naputusta ja käyntiääni muistutta Talbottia => tunne autosta noustessa julkisella paikalla sama kuin kylpyammeesta noustessa julkisella paikalla.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisiko mahdollista että sulla ois siinä
    ruiskun imusarja johon on sovitettu kaasari?
    mulla on aikoinaan ollu tc koneita muttei yhessäkään oo ollu tommosta imusarjaa,siis kaasari vehkeessä
     
  3. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Kyllä kyseessä on ihan alkuperäinen imusarja, läppien vivusto on yhteinen kaasarin vivustojen kanssa. Kone on 90-luvun viimeisiä kaasari koneita.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo.kaveri arveli että se on tuotu ulkomailta se kone ja siinä on jonkinlainen
    saastejuttu se läppähomma.Tiesi kertoa ettei
    suomeen maahantuojan kautta tulleissa ole ollu kyseisiä läppiä.Ilmeisen luotettava tieto koska kaveri on värkännyt noiden tc-koneiden kanssa parikymmentä vuotta.
     

Kerro tästä muillekin!