Imusarjan pop-off venttiili

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Swinger71, 28.2.2021.

 1. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Ote wcsc sääntökirjasta:
  "Ilokaasua käytettäessä vaaditaan imusarjaan pullahduspaneli tai ns. Pop-off- venttiili, jonka
  on suunnattava paine eteenpäin kulkusuuntaan" Millä tavalla tuo kannattaa toteuttaa yksitasoisessa yhden kaasuttimen imusarjassa? Onko mahdollisesti olemassa valmiita venttiiliä/ burst panelia?
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Mitään tästäkään ymmärtämättä kommentoin, että eikö tommosen saisi tehtyä kaasarin korotuslaippaan? Pop off rakennussarjoja, levynpala ja kaksi jousta + ruuvit, näyttää olevan tarjolla useilta valmistajilta.
   
 3. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Tuota minä itekin mietin. Tulee vaan scoopin alle tilan puute kun on vielä kaasujen laippa siinä lisäksi. Kun keksis / löytäs sellaisen minkä saisi ruuvattua lämpötila-anturin tilalle imusarjaan..
   
 4. -tl-

  -tl- Gearhead

 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Nämä aukeavat melko vähäisellä paineella. Se on alkuperäisessä tarkoituksessa hyvä. Ettei vaan imusarjan pulssittavat paineet saisi tämmöistä lonksumaan jonninjoutavaa ilmavuotoja aiheuttaen?

  Mä oon käyttänyt tämmösiä v2 koneen kampikammion tuuletusjärjestelmän osana. Siellä ihan passeleita. Aukeavat jokaisella kampuran kierroksella ainakin alemmilla kierroksilla.
   
 6. hosu2

  hosu2 3rd gear

  Swinger71 tykkää tästä.
 7. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Onpa hyvä tieto. Itellä on jo siinä reikä valmiina jossa on IAT anturi ruiskuajoilta. Eli pitääpäs hommata tuommonen.
   

Kerro tästä muillekin!