Inline 6 (250cid)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja atn, 26.7.2007.

  1. atn

    atn 1st gear

    Moi :D

    Onko kellään kokemuksia Chevyn suoran kutosen virityksestä ?
    Millainen nokka kannattaisi laittaa katukäyttöön ja mitä voisi kannelle tehdä ? Entä millainen kaasutin ? Mulla olisi tarkoitus nostaa tekniikka pois
    ja ensi talvena tehdä kone remontti..... 8)

    -Antti-
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

  3. make_110

    make_110 3rd gear

    Kannesta voi kanavia siistiä aika roimasti, on nimittäin aika paljon valupurseita,just siistin ne kanavat ja koitin tehä niistä ees pikkusen paremmin virtaavia,mut ne prkl siamilaiset imukanavat.
    Koitettiin tiputtaa sitä 1 millin verran mutta siinä ei oo kunnon tasopintoja josta sen sais tasalleen ja kiinni,mut pitää tuota kannen laskemista vielä yrittää,onhan siinä tuo pakosarjan puol suht tasenen ja jos aarporalla sais sen millin otettua poes.
    Nokkia on suht vaikee löytää, mut entisestä nokasta voi koittaa hioa paremman esim.Joensuun vauhtipyörässä hiovat nokkia ja kutosen nokan hionta on 150€.
    Onnea virittämisellä,sillä sitä tarvitaan.
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Hyvä kone vaikka en oo metriäkään ajanu :rotfl: Rahaa saa palaan teko vaiheessa ihan simona.. Jos ei halua välttämättä kantta laskea puristuksia hakiessa niin chevyn 307cid. V8-koneen männillä saa puristukset 10 päälle :wink: Nokka-akseleita saa esim. Us-partsilta kun vaan on rahaa :rotfl: Kannattaa ostaa nokka-akseli paketti, jossa nokka, nostajat, jouset, retainerit, lukot ja jakopään rattaat. Hintaa en muista enään..
     
  5. hipo

    hipo 1st gear

    mainittakoon tässä vielä lisäksi että jos jollakin on ylimääräistä chevyn kutosta niin vois tarjota sitä minulle... ja kylähän noihin nokka-akseleita kaupasta saa ja kaikkee muutakin kivaa.ois tarkotus tehä ittellekin viritelty kutonen kuhan sais jostain ostettuu "vaihto koneen" ku pitäs saaha auto pidettyy liikentees koko ajan..vaikka itellä ois valmiina 307 oottamas hyllyssä..
     
  6. atn

    atn 1st gear

    Moro

    Kiitos tiedoista !!!!

    Hipolle tiedoksi, Heinolasta löytyy 1 kpl

    230 chevy 6,tais olla stanukoossa mut vaatii työstöä.
    ehjät imu ja pakosarjat ei muita apulaitteita.romikoppa chevrolet tekstillä.
    H.100e. 040-5230352 make. Heinola
     

Kerro tästä muillekin!