Internet Explorer -selaimen käyttäjät!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Ylläpito, 26.2.2016.

 1. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Vanhemmat Internet Explorer -selainversiot, jotka ovat epäyhteensopivia standardien kanssa saattavat näyttää OD:n ulkoasun poikkeavalla tavalla, mm. taustaväri voi olla valkoinen ja yläreunan valikkopalkki olla tumma laatikko sivun reunassa.

  Suosittelemme päivittämään uudempaan Internet Explorer -versioon 10 tai 11 tai vaihtamaan selainta joko Google Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.

  Internet Explorerin saa päivitettyä mm.
  http://windows.microsoft.com/fi-fi/internet-explorer/download-ie

  Internet Explorerin version 9 ja sitä vanhempien versioiden tuen lisääminen sivustolle ei ole järkevää, koska näitä vanhentuneita selaimia käyttää enää vain murto-osa sivuston käyttäjistä. Vanha selain on myös tietoturvariski käyttäjälle itselleen. Suosittelemme lämpimästi selaimen päivitystä tuoreempaan versioon.
   

Kerro tästä muillekin!