Iskumeisseli 1/2" normi 1/4 kärkeen kiinni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Fastback, 8.5.2023.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Hei, loppuu pälli kesken. Mulla on T6 torx kanta joka tarvitsisi iskumeisselin hellää huomaa. Minulla on iskumeisseli jossa 1/2" väännin ja tähän adapteri jolla saa 5/16" kuusiokolokärjen kiinni. Pitäisi saada kiinnitettyä 1/4" kuusiokolokanta eli oletettavasti normi akkukoneenkärkipalanen kiinni iskumeisseliin. Millaisella adapterilla tämä onnistuu, ei tunnu löytyvän ihan helposti ja jos löytyy niin loppu tai eivät lähetä Eurooppaan.

    ----

    en saa viestiä poistettua, mutta näkyy löytyvät 1/2 vääntimelle suoraan tuota 1/4" yleiskärjelle adapteria mm. puuilosta. Sorry turha postaus.
     
    Muokattu: 8.5.2023

Kerro tästä muillekin!