Isle of Man TT Races

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja BRAKE DRUM, 2.6.2022.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 3. tito

  tito Gearhead

  Foorumilla varmaan tuolla käyneitä,haluaisivatkohan jakaa jotain kokemuksia,ohjeita tai kontakteja jos suunnittelis matkaa kilpailuviikolle.liikkuminen ja majoitus varmaan ainakin ennakoitava ajoissa.joo netistä tietysti löytyy paljo juttua.
   
 4. Vermilion

  Vermilion Gearhead

  Itse kattelin joskus lento+ hotelli+ yms juttuja yllätyin miten kallista, jos vertaa vaan lippuja Englantiin menoon. Toisaalta kaikki on köyhälle kallista.
   
 5. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Uhri numero 263. https://www.is.fi/urheilu/art-2000008868705.html

  Davy Morgan ajoi ulos tässä 27 milestone kaarteessa. (Tämä pätkä aika-ajoista.)  Tosimiesten laji. Ratakierros on noin 60 kilsaa ja ajetaan kuusi kierrosta parilla välitankkauksella ja renkaan vaihdolla. Keskinopeudet pitkälti päälle 200km/h.
   
 6. Stratos

  Stratos 2nd gear


  Onhan tää laji jotain aivan ei tältä planeetalta, ollut aina.
  Kummasti nuo rämäpäisimmät katukuskit ovat aina tulleet yleensä saarivaltakunnista.
   
 7. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 9. hzemax

  hzemax Double Gearhead

  Jostain luin , et nää jätkät ei pärjäis moto gpssä , eikä motogp ukot pärjäis mansaarella.

  Tiedä sitte.

  Ainiijoo Rossi ei suostunu ajamaan Mansaarta
   
 10. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

 11. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Pitää varmasti paikkansa. Samankaltaisista syistä kuin Nurburgringin kiertäminen. Tämä rata on vielä kolme kertaa pidempi. Kuulemma pitää ajaa vähintään 3 vuotta mahdollisimman monessa eri luokassa että rupeaa tatsia löytymään vauhdin pidon suhteen.
   
 12. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 13. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tuonne Imatran Ajot topic'iin Marklin linkitti Bike-lehden jutun Giacomo Agostinista (joka on muuten juuri nyt ajoviikonloppuna kunniavieraana Imatralla).
  Siteeraus Biken artikkelista " Maailman vaarallisimpiin moottoripyörien kilpailuihin kuuluvan Mansaaren TT-ajojen (Isle of Man Tourist Trophy) ykkössijan Ago on saavuttanut peräti kaksitoista kertaa "
   
 14. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 15. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Kaukana he ovat "reikäpäistä". Vaatii käsittämätöntä taitoa ja rohkeutta ajaa noissa puitteissa noita nopeuksia.

  Eli olisivatko Mansaaren TT-ajajat sittenkin maailman kovimpia huippu-urheilijoita? Onko ylipäänsä olemassa enää toista urheilulajia tai -tapahtumaa jossa kuolemanvaara on niin läsnä kuin Isle of Man TT Racessa?

  Ja kyllähän fakta on niin, että jopa "modernit" Top Fuelit ja Funny Carit näyttävät Isle of Man TT Racen rinnalla "melko turvalliselle" moottoriurheilulle.
   
  Muokattu: 7.6.2023
  makkepuu ja jknR tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!