Iso Länsi-Uusimaa Cruising 24.5.2014

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 2.10.2013.

 1. 455STW

  455STW Gearhead

  Kiitos palautteesta, oikeassahen tekin olette. Kuten ne arviolta 100 autokuntaa ja n.300-350 hlöä mukana matkassa joista ainakin joku antoi ihan positiivistakin palautetta. Itsekin tykkäsin kurvata letkan mukana. Keli oli kyllä aivan liian kuuma! :mad:

  S 2; voitko vähän valottaa missä kohtaa matkan varrella homma oli huonosti järjestetty? Korjataan asia ensi vuodeksi, ehkä jo syksyn Lakeside-ajeluun!

  S 2; jos arvioni osallistujista on paljon pielessä, voisitko ystävällisesti korjata luvut kuntoon?
   
 2. Marklin

  Marklin Gearhead

  Palkitut:

  Longest Distance:

  [​IMG]

  Most Outstanding Car:

  [​IMG]

  Best Attitude:

  [​IMG]

  Onnittelut voittajille ja kiitoksia kaikille mukana olleille :D
   
 3. Marklin

  Marklin Gearhead

 4. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Komppaan DS 325; Karjaan ABC on todella tukala paikka pidemmälle tauolle kun varjoa ei löydy... :lol: Ja paikoin oli letkan meno turhan nykivää kun joidenkin piti esitellä waunun voimavaroja ensin pysähtymällä ja kumia polttamalla ja sitten urku auki edellinen kiinni, tämähän tietenkään EI ollut järjestäjien vika :rotfl: .

  Mutta kaiken kaikkiaan ihan mukava ajelu vaikka alla olikin Lusitanian lavaihme 8) sattuneesta syystä :(
   
 5. wolfrace

  wolfrace 1st gear

  Iso kiitos järjestäjille hienosta ajelusta. Omassa pikapissa ilmeni pieniä käynnistys ongelmia lämmön takia mutta muuten todella onnistunut reissu :D
   
 6. ata

  ata Gearhead

  Omasta mielestäni tässä tapahtumassa on hyvä asia tuo, että on niitä pysähdyksiä useampia ja etenkin se, että niiden paikka ja aikataulu on etukäteen tiedossa, jolloin letkaan pystyy liittymään myös myöhemmiltä pysähdyspaikoilta jos lähdöstä myöhästyy... nimimerkillä toisella pysäkillä itsekin letkaan liittyneenä kun lähtöpaikalle ei ihan ehtinyt paikalle. Samalla tavalla monilla myöhemmillä "pysäkeillä" tuli porukaa lisää letkaan. Ja jotkut taas jäivät pois. Samaten kun joillain etenkin takapenkkien matkustajilla usein on tarvetta niille pysähdyksille erinäisistä syistä. Se sitten missä ne pysähdyspaikat ovat on järjestäjien valinta. Minulle kelpasi se Karjaan abc:kin pysähdyspaikaksi, vaikka toki tuollakin reitillä olisi varmaan se Fiskarsin alue ollut paljon kauniimpi paikka, mutta kunhan niitä stoppeja on. Ei sitä jaksa ajaa koko matkaa yhteen putkeen kuitenkaan. Mukava päästä aina välillä jaloittelemaan. Varsinkin kun tuolla T56 manuaalilootalla ajelee. Letka-ajelu on aina kova paikka vasemmalle jalalle... :D
   
 7. buick65

  buick65 Gearhead

 8. TheTintti

  TheTintti 2nd gear

 9. Elky70

  Elky70 Gearhead

 10. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Kiitos, hienoja ruutuja olet taas näpsinyt. Uskomatonta katsoa ihmisten hellekeli varustusta versus nyt. Ihan kuin kuvat olisi eri vuodelta :eek:
   
 11. Marklin

  Marklin Gearhead

  Kiinnostaisi myös meikäläistä.
  Kritiikkiä saa aina antaa ja varsinkin jos on aihetta.
  Kuitenkaan en ihan hirveän rakentavaksi koe lausuntoa "huonosti järjestetty" ilman selventäviä yksityiskohtia.
  Tässäkin keskustelussa on jo huomattu miten mielipiteet eroavat esim. pysähdyspaikkojen määrän suhteen.
  Samoin iltabileissä tuli hyvin perusteltuna sekä positiivista että negatiivistä palautetta niin reitistä kuin bilepaikastakin, kiitos siitä.
  Kaikesta tunaroinnistamme huolimatta kun kuitenkin suunnitellaan tapahtumalle jatkoa myös ensi vuonna :D
   
 12. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Tänks!

  Parempi onnistumisprosentti noissa kuvissa kun oli oikeat vehkeet. Salon maisemacruisingissa oli käytössä vanha manuaalitarkenteinen "suttu"putki ja ny LU:ssa oli tarkka ja valovoimainen automaattitarkenteinen putki ni johan homma pelas... välineillä on merkitystä. :odroll:
   
 13. dajuuti

  dajuuti 1st gear

  Hienoa että joku viitsii järjestää tapahtumaa!
  Ensimmäistä kertaa mukana ja ainoaa moitittavaa ja ihmetystä herätti pysähdyspaikkojen pienuus. Saukkolan ja Unkan baarin parkkipaikat olivat tupaten täynnä, Karjaan ABC:lle porukka jo mahtui. Tai ehkä edellis vuosina on porukkaa ollut vähempi mukana ja tänä vuonna ei osattu odottaa tällaista tungosta?
  Anyway, varmasti jatkossakin cruisingeissa mukana ja pitää kuviakin räpsiä :)
   
 14. Marklin

  Marklin Gearhead

  Jees, tuo pysähtymispaikkojen pienuus juontuu siitä tosiseikasta, että näillä paikkakunnilla ei ole ihan hirveästi vaihtoehtoja.
  Kuitenkin palvelut (tankkausmahdollisuus, ruoka+juoma, wc) ovat hyvät olla saatavilla.
  Kesäaikaan nämä läntisen Uudenmaan kunnat ovat myös kohtalaisen täynnä mökkiläisiä, jotka käyttävät samoja palveluja, esim. tuo Sale on Karjalohjan ainoa kauppa. Ongelma vielä tiivistyy, mitä parempi ilma on, koska silloin (kuten arvata saattaa) näitä mökkiläisiä on yleensä runsaammin liikenteessä.
  Tänä vuonnahan sattui vielä niin, että samana päivänä oli Lohjanjärven ympäripyöräily, jonka alta pääsimme juuri ja juuri pois. Hiukan myöhemmin olisi vastaan tullut Diablosin 10-vuotisbileiden ajelu, joka kiersi järven vastakkaiseen suuntaan.
  Lisäksi siinnä Unkan pihalla oli päivällä ollut kirppis, joka juuri oli ehditty purkaa ennen saapumistamme.
  Kaikenkaikkiaan siis tuntuu, että alueella oli yksi ainoa päivä toukokuussa, jolloin jokainen tapahtuma järjestettiin :D
  Ensi vuoden osalta reitti on vielä täysin auki ja hyviä ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan.
  Viimeistään talven mittaan on aiheesta myös suunnittelukokouksia, johon kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
   
 15. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Oisko ideaa vaikka pitää pitstoppi jossain ruukissa,esim Fiskarsin?
   
 16. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Kaikenkakkiaan tää oli loistava tapahtuma jollaisia tarvitsisi olla lisää. Täytynee lähteä seuraavaan suunnittelupalaveriin ehdottamaan tota yhden pidemmän pysähdyksen paikkaa vaikkapa Fiskarsille. Siellähän on melko suuri parkkipaikka ja paljon nähtävää, sekä ostettavaa niistä kiinnostuneille.
   
 17. Marklin

  Marklin Gearhead

  Daa...
  Iso Länsi-Uusimaan reitistä sen verran, että alkuvuosina ajeltiin useammankin kerran Nummelasta Hankoon ja nyt pari viimeistä vuotta on kokeiltu muita vaihtoehtoja, eli Lohjalta Tenholaan sekä Karkkilasta Degerbyhyn. Fiskarsin osalta tämä oli eka kerta kun tässä tapahtumassa siitä läpi ajettiin.
  Syyskuisessa Lakesidessa taas on aina ajettu tuosta läpi ja joskus jopa pysähdyttykin. Matka silloin tosin on käynyt toiseen suuntaan.
  Henk.koht. mielipiteenä Fiskars kyllä kelpaa stoppipaikaksi todella hienona miljöönä.
  Iso L-U:ssa olennainen osa reitin suunnittelua on myös ollut se, missä päätösbileet pidetään. Kun tapahtuman organisaattoreina on 3-5 paikallista harrastajaa, niin ei juurikaan ole varaa hyljeksiä asiasta kiinostuneiden ravitsemusliikkeiden tarjousta tästä seikasta.

  Mutta, kuten sanottu, asiasta kiinnostuneet toivotetaan edelleenkin tervetulleeksi suunnittelemaan ensi vuoden tapahtumasta entistä parempaa :D
  Suunnittelupalavereista tiedotetaan ainakin täällä tähän malliin http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?f=1&t=263342ja saattanee Facebookissakin jotain olla :D
   
 18. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Mä ainakin voisin tulla mukaan tohon suunnitteluun. Jonkinverran on kotimaakuntaamme tullut kierrettyä ja mukavia paikkoja löydettyä. Sen lisäksi löytyy jonkinverran kokemusta cruisaamisesta ja jopa asioiden järjestelemisestä. Katotaan miten päivämäärät sopii, kunhan ne julkaistaan. Ja voihan noista Nummelan cruisingissakin jutella jo ajatustasolla.
   
 19. Marklin

  Marklin Gearhead

  Jees juttu :D
  Suunnittelukokouksia on pyritty järjestämään juurikin silloin kun niistä kiinnostuneelle porukalle sopii ja Seisakillakin on talven pimeinä iltoina asiasta pähkäilty, joten tästä varmaan ei tule ongelmaa.
   
 20. Marklin

  Marklin Gearhead

Kerro tästä muillekin!