Isojen autojen kolarointi parkkiksella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja juhamann, 10.10.2013.

 1. SamiL

  SamiL Gearhead

  Näin se on. Vantaalla Metro-tukun parkkipaikalla oli 6 tyhjää ruutua, joista keskimmäiset läpiajettavia . Ajoin piilofarmarin keskimmäisiin niin, että keula vei puolet edessäolevasta ruudusta. Ajatus oli se, että pääsisin siitä sitten kätevästi etuperin pois tarvitsematta vekslailla, koska parkkipaikka on muuten aika ahdas. Mutta eikös joku läheisyydenkaipaus saanut yhden pariskunnan parkkeeraamaan Smartinsa juuri minun keulani eteen... Sen kummallekin puolelle jäi 2 tyhjää ruutua, että oli niillä sitten tilaa aukoa limusiininsa ovia. Joten vekslaamiseksi meni kuitenkin. :mad:
   
 2. Putte

  Putte 1st gear

  Jätä vastaisuudessa se puolikas tyhjää ruutua auton perään.
   
 3. cb125twin

  cb125twin Gearhead

  hinausliina mukaan ja vetäsee pakittamalla tuollaisen smartin laivauslenkistä 90 astetta pystyakselinsa ympäri ruutujen väliin poikittain. siinähän humoristit oppivat... :rotfl:
   
 4. pas2

  pas2 Gearhead

  Juu perussettiä. Ja jännää on se, että pikkuauto taitaa oikeesti olla vaikea saada suoraan ruutuun. Meinaan kun mulla oli Clio niin ekan markettiparkkeerauksen jälkeen aidosti ihmettelin kun nousin autosta ulos, että miten vitussa olen saanut auton noin vinoon tohon ruutuun. Sitten siihen kiinnitti enemmän huomiota ja oli se vaikeampaa kun oikealla autolla.
   
 5. SamiL

  SamiL Gearhead

  Ei kun täytyi jättää myös tausta vapaaksi. Muuten joku olisi ajanut Smartin 30 cm päähän takapuskurista ja sitten ei olisi saanut takaovea auki. Ja tukkukärryt eivät mahdu pysäköityjen autojen välistä. Tavaraa on aina enemmän kuin jossain markettikärryssä, eikä niitä viitsi turhan kauas kantaa.
   
 6. impala67

  impala67 Gearhead

  enpämuista onko tätä tullut muisteltua, oli erään isomman kojun avajaiset ja kutsuvieraat pysäköineet parkkikentälle, oma auto oli tien laidassa ja seisoskelimme kavereiden kanssa jonkun matkan päässä.

  parkista lähtee volvo peruuttamaan ja kääntäessään ei huomaa, kolauttaa kunnolla autoni perään oman takapäänsä -niin että jokainen parkkiksella päätään käänsi -
  ja äijä lähtee autoa sen enempää edes pysäyttämättä ajelemaan poispäin!

  juoksin perään ja löin auton kattoon kun ei kauas ehtinyt.

  -"se oli mun auto johon törmäsit äsken"
  -jaa, osuiko se siihen?
  -no kyllä, mennääs katsomaan vauriot ja sopimaan asia.
  mukisematta maksoi takapuskurin maalautuksen. hupaisaa oli että ukkeli meni sitte siihen uudiskohteen vastaanottokomitean keskelle sitä leikattavaa avajaisnauhaa piteleen. huvitti hieman...
   
 7. Senator

  Senator 1st gear

  Plymon nokkaan peruutti joku nuori tyttö kerran melkoisen lahjakaasti vanhan sunnynsä.
  Eli itse olin peruuttanut ruutuun ja autoani vastapäätä, ajoväylän toisella puolen yhden ruudun sivussa oli tämä sunny. Juuri tulin kaupasta ja jäin parkkipaikalla näkyneen tutun kanssa höpöttämään. Sivusilmällä katselin kun tyttö katsoo peruuttaessa sisäkurviin päin ja ihan käsittämättömän kovaa pakittaa suoraan autoni keulaan. Aluksi näytti niinkun se nissani ois menossa perä edellä koko keulasta yli. :D
  No, tää parka oli aika paniikissa ja kyseli pitääkö soitella nyt kaikki poliisit ja kaikki tähän. Totesin hetken tutkittuani, että kun omaan autooni ei ihme kyllä mitään tullut (puskurin irtovilkun huomasin vinoutuneen) ja jos tyttö ei päissään ole, niin voi lähteä menemmän. Taitavasti osui pelkkään puskuriin, eikä maskia tai nurkkapeltejä mennyt. Pakattiin vielä yhdessä puolet sen perämuoveista tilanteessa valmiiksi auenneeseen peräkonttiin. Isi saa korjata kuulema. :D Yhteystiedot vaihettuani se lähti menemään ja tää parkkiksella ollut kaverini nauroi aikalailla tilanteelle.
   
 8. nixon

  nixon 3rd gear

  Ja minkä vitun takia "ne" ei toteuta enemmän vinoparkkeja täällä? Vituttaa ku yleensä joutuu kinnerilläkin vekslaamaan, että mahtuu pois ku taas vinoon piirretystä ruudusta lähtiessä ei tartte pelleillä ollenkaan, minkään kokoisella vekottimella siis.
   
 9. Putte

  Putte 1st gear

  Se olii yksityisautoilun suosimista ja sitähän ei Suomessa voida tehdä.
   
 10. sämpy

  sämpy Gearhead

  vinoparkkiin on hankala peruuttaa...
  nimim. "rekkapena"
   
 11. Kurko

  Kurko Gearhead

  Istun nyt työkoneen hajoamisen vuoksi Metroaseman parkissa passissa. Ajoin syrjäiseen ruutuun mutta...tottakai joku ehti jo ajaa viereen.

  e: Ja mitä vielä. Kolautti peiliä pois lähtiessää.
   
 12. impala67

  impala67 Gearhead

  nimenomaan, vinoparkkeja tehdään VAIN ahtaisiin paikkoihin, jossa ei voida ajaa kuin yhteen suuntaan... parkkihalleihin yms.
  ja autopysäköintinormeja on monenlaisia, pienin "poikkeustapauksissa" sallittu on 2.25 x 4.8m johon siis nyky suburbanin tai 60-luvun letukanlossin sovittaminen on yhtä tuskaa. oikea ruudun koko pitäisi olla 3x 6m mutta rahastahan se on kiinni. tarvitaan enempi tilaa, ja mahtuu vähempi autoja.

  on oikeasti onnemme että nykyautot on paisuneet noppakorollista darteiksi, niin parkkinormeissa ei enää kovin usein käytetä tuota miniminimitoitusta...
   
 13. RockAnA

  RockAnA 2nd gear

  Mitä ite oon seuraillu niin kyllä Suburbanin/Chevy Vanin tjsp saa monesti helpommin ruutuun kuin sellasen lippalakin kokosen kotteron.
   
 14. impala67

  impala67 Gearhead

  niin ja supurbaaneista pääsee ulos aina vaikka takaluukuista jos on oikein ahdasta. ei se ruudun koko tietty pelasta kaikkia puusilmiä pysäköimästä miten sattuu
   
 15. Jza

  Jza Gearhead

  Tarina jatkuu. Halailee ne isommatkin näköjään, mutta nythän selkeesti oli liian ahdasta :lol:
  http://aijaa.com/4RQ9fX
   
 16. RockAnA

  RockAnA 2nd gear

  On se vaikeeta ymmärtää näitä urpoja. Vieressä 4 ruutua tyhjänä niin joku päätti koittaa miten tiukassa Suburbanin vetokoukku on ku ite seisoin auton vieressä. Eikä mokoma sanonut mitään!
   
 17. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Kai koitit miten tiukassa se veri on siellä kuskin nokassa :D
   
 18. intiaani_chief

  intiaani_chief 3rd gear

  Kahdesti käynnyt chevyn kanssa seuraavaasti, pysäköinnyt viimeiseen parkkipaikkaan että pääsee nätisti pois.. niin eikö joku vielä ajanut viereen jossa ei edes ole paikkaa ??
   
 19. RockAnA

  RockAnA 2nd gear

  En oo räyhä-luontonen.. Menin jäihin enkä ees sanonut mitään. Eikä sinällään mitään haittaa tullu, mutta koulutusmielessä ois vähän voinut koulia
   
 20. rane58

  rane58 Gearhead

  Joku käynyt parkkihallissa ruttaamassa Oldsin takapuskuria, ..kele! :(
  -Onhan sen perä pitemmällä kun muitten riisi kippojen. :-?
   

Kerro tästä muillekin!