ja tuas ryppyreunasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Rahikainen, 30.8.2005.

  1. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Tuota tuota. Mistähän saisi kannenpultit moiseen koneeseen? Vauhtikaupat myypi eioota. Racersplacesta lupasivat soitella jos löytyy, mutta enpä usko että löytyy heiltä. Pikkusen meinaa olla toivoton olo tuon myllyn kanssa.

    Seuraavaksi taidan hankkia LA 318 koneen.. :mad:
    Käykö vaijeri 727 LA lohkosen koneen perään?
     
  2. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Mittaa ne pulttien pituudet ja kierre. Kysele sit pulttikaupoista. Kyllä niitä saa. Otat vaan tarpeeks vahvoja. 10.9 varmaan riittää.

    Näkyy tuossa foorumin oikeassa laidassa tuommonen tuumacid nimisen firman mainos. Kysäse sieltä. Jos ei niillä ole, niin kait ne neuvoo et missä ois.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

     
  4. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Jaa, eipä tullut edes mieleen tuo tuumacid. pitääpä kysyä sieltä. Pitipä laittaa furu seisomaan kun venyy tuon koneen kanssa ja pitäis vielä muuttaa joensuuhun.
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Myös vaikkapa ARP:llä on pultteja ihan mittojen mukaan, sieltä löytyy lähes joka tarkotukseen vaikkei suoraan luettelossa siihen tyrkytettäiskään. Mutta kansipultiks käy tosiaan kova oikeen mittanen pultti. Käykö LA motti vaijerilootaan riippuu vuosimallista. Olikohan '62 kun turbiini kiinnitys vaihtu modernimpaan malliin vetolevyineen. Tohon uudempaan käy heittämällä. '66 ja vanhemmissa 727 lootissa on 19 rihlanen sisäänmenoakseli kun taas uudemmissa 24 rihlanen, eli turbiin on syytä pitää vanhana LA motin kanssakin.
     

Kerro tästä muillekin!