JADA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Hatsku, 21.12.2010.

  1. Hatsku

    Hatsku 2nd gear

  2. ata

    ata Gearhead

    Onhan nuo tavallaan hienoja, mutta jotenkin nuo karikatyyripienoismallit eivät itseäni ole kauheasti innostaneet. On mulla pari tuollaista Pontiac GTO-aiheista, ihan hienoja ovat kyllä omalla tavallaan, mutta paljon hienompia ovat sellaiset missä on realistisen kokoiset pyörät alla ja mittasuhteet oikean auton näköiset.

    Yhdestäkin tuollaisesta bling-bling-mallista vertasin sitä toiseen samanmallista autoa esittävään saman mittakaavan metallimalliin, mutta realistisen näköiseen, niin blingbling-vanteilla varustetussa oli konehuonekin "kavennettua" mallia, että valtavat pyöränkotelot mahtuvat auton sisään, eikä ne pyörät edes mahtuisi kääntymään (siinä realistisen näköisessä mallissa ne myös kääntyvät pienoismallissa). Mutta jos moottoriakin on pienennetty ja kavennettu että isot pyörät mahtuvat alle, alkaa realismi olla kaukana.

    No jonkinlaisia karikatyyrejähän nuo mallit ovatkin, mutta edes pyörät alle vaihtamalla niistä ei saa realistista siis.
     
  3. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Minkähän hintaisia nuo ovat?
     
  4. jus57

    jus57 Gearhead

    Tuossa paikallisen AD.n tiskillä 24€/kpl.
     

Kerro tästä muillekin!