JääRatapäivä Kuusanlammella ennen kevätkokousta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 4.3.2013.

 1. arzi

  arzi Gearhead

  Hip hei, tulee vähän äkäsellä varoitusajalla mutta siihen alkaa olla jengi olla varmaan jo tottunut. Heh... mutta asiaan:

  [​IMG]

  Jos kelit sallii niin pidetään vähän hauskaa Kuusanlammen jääradalla tulevana lauantaina 9.3. klo 14-16 (ja klo 17 on sit se kevätkokous Kappelikadulla..) Jäälle kerhon jäsenet pääsee siis ajelemaan pariksi tunniksi jäälle jos keli vaan sallii. Maalikuussa kun nääs alkaa olla jo sen veran lämpöistä että jää pehmenee tai jään päälle tulee vettä muuten hommia sotkemaan. Kannattaa siis seurata säätiedotusta esim. http://www.foreca.fi/Finland/Kouvola, ja lisäksi tätä palstaa ja myös kerhon Facebook-sivua. Eiköhän noita seuraamalla selviä loppuviikon aikana pidetäänkö lauantaina JääRatapäivä ja kevätkokous, vai vain kevätkokous.

  Palaamme asiaan tarkemmin vielä loppuviikon aikana. Silloin lisää koordinaatteja niin JääRatapäivän järjestelyistä, säännöistä kuin kustannuksistakin.

  Ja levittäkää sanaa.
   
 2. arzi

  arzi Gearhead

  Juuh, lauvantai lähestyy ja kuivaahan se taitaa kelin puolesta olla. Tuo forecan linkki ainakin ennustaa tällä hetkellä la-iltapäiväksi 5-10 asteen pakkasta ja kevyttä pohjoistuulta, eli eiköhän jää ainakin kestä. Sen kummempaa ohjelmaa ei tuohon iltapäivälle nyt saatu eri syistä kerhon puolesta järjestettyä (ellei joku nopeasti innostu?????) joten asiasta kiinnostuneet voi kurvailla lauantaina jäällä omaan tahtiin.

  Jäällä toimii nykyään elämysyrittäjä joka vuokraa rataa hintaan 20 eur/ajoneuvo (max. 3 kuljettajaa/ajoneuvo). Ajoneuvojen määrää ei ole rajattu, mutta autot/mopot ajaa jäällä eri aikaan. Sama rata siis ja 15 min/15 min ja välillä yrittäjä putsaa tarvittaessa radan. Jos ajoneuvoja tulee väh. 10 niin maksu pienenee. Kerho ei ota itselleen rahaa ajamisesta yhtään eurova. Näillä mennään.

  Ja JääRatapäivän jälkeen sit kaikki ne tallille kokoustamaan ne ketkä vaan paikalle pääsee. 8)
   
 3. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Vieressä on kai joku luistelurata ja siellä pitäis olla kahvio. Toivon mukaan, sillä kellään ei nyt tähän hätään ollut aikaa miettiä tarjoiluja.
  Jos tapahtuma saa kannatusta, pitää yrittää ensi vuodeksi miettiä hinnoittelua fiksummaksi. Vaikka meikän käyttöhuussi on 23 v. Mersu, jolla on rullattu yli 700000, niin en mä sitä anna kenellekään ratakäyttöön. Jos joku kiepasee sen katolleen, niin se olen minä. Vanha rauhanturvaajasananlasku; mies tekee, mies vastaa.
   
 4. v80

  v80 Gearhead

 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Olihan tuolla jokunen auto jääradalla ajelemassa, tosin enämpi harrastekalustoks laskettavia tais olla vaan kaks, Repe '61 avo pontiacilla :eek: 8) ja Nasse '70 chevy pikupilla 8)
  Mut ihan hieno juttu ja kohtuu mukava kelikin joten kannattanee ottaa ens talvenakin uusiks :)
   
 6. arzi

  arzi Gearhead

  Löytyykö kuvia? 8) Jos löytyy niin laittakaapa tulemaan minulle niin laitetaan juttu seuraavaan SWAPPI-lehteen.
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Hemmetti, olis pitänytkin hoksata ajaa vaikka noi kaikki kaks paikalla ollutta ameriikan harrastetta vierekkäin poseeraamaan mut nyt en oo varma löytyskö Repeltä tai joltain muulta noista jotain kuvia, pitääpä kysellä.
   
 8. FinalFins

  FinalFins 3rd gear

  Kyllähän tuolla radan varressa tuli värjöteltyä kameran kanssa, koetan ehtiä kattoa noi kuvat läpi jossain välissä.

  Tosin mulle jäi epäselväksi noita kahta harrastepeliä ja muutamaa muuta autoa lukuunottamatta mitkä ajopelit oli kerholaisten vehkeitä, kun radalla oli lisäksi jonkunlainen annos "mopojakin" ?

  Koitan vaikka valkata parhaat palat tonne kuvasivuilleni, kattokaa sitten vaikka sieltä sopivia.
   
 9. FinalFins

  FinalFins 3rd gear

  Tuolla linkissä on nyt noita kuvia, josko noissa olisi jotain kelvollista, niin minulta saa nuo lehteä varten ilman vesileimaa.

  http://finalfins.kuvat.fi/kuvat/Kuusaanlampi+09.03.2013+/

  Huomaa ettei ole tullut kuvattua sitten syksyn ja sit vielä näpitkin meinas jäätyä, niin paras keskittyminen vähän kärsi.
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Hienoja kuvia FinalFins :D

  Voisinkos lainata tuolta yhden pontiakin kuvan batrace -sivuille, vesileimakaan ei ainakaan meitä haittaa vaikka se siinä sit näkyiskin tai sit mä voin rajata sen itekin siitä pois.
  Vaikka ton:
  http://finalfins.kuvat.fi/kuvat/Kuusaan ... 6Z9658.JPG
   
 11. FinalFins

  FinalFins 3rd gear

  Hyvä jos kelpaa :D , lainaa pois
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Tänks :lol:
   

Kerro tästä muillekin!