jälkipoltinkuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja zilu, 24.1.2005.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
 1. zilu

  zilu Gearhead

  paketti tuli ja kuvia nähtävillä www.mantykivi.com/kupla/

  jos joku sähköihin perehtynyt kertoisi vielä mitkä osat on kyseessä.
   
 2. ViLU

  ViLU Gearhead

  Eipä ole kummoisesti komponentteja :-? muutama vastus, rele ja transistorit(?)...
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Pitikö ihan Norjasta asti tilata pari transistoria, rele ja vastukset? :-?
   
 4. Jasse

  Jasse 1st gear

  Eikös tuo liene jokaisen oma asia mistä tilaa? Lisää näitä nimettömiä tolloja vaan tänne.
   
 5. zilu

  zilu Gearhead

  Vieras varmaankin olisi osannut kertoa kuinka nuo hilppeet kytketään ilman eri ohjetta. Ja varmaankin tiesit mitä tuo boxi sisältää?

  Kytkennöistä on ollut puhetta aikaisemmin, vastauksia ei vain ole kuulunut.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eri vieras olen mutta mikäs oli boxin hinta? Kun tuollainen kipunan tuottava laite ei elektronisesti mikään haastava ole suunnitella. Ja löytyykö noille enemmänkin kiinnostusta?
   
 7. Tweek

  Tweek Gearhead

  :eek: Ööö,, eikös siinä kohtuulliset ohjeet näyttäny olevan mukana??
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  ihme kun tämä topiikki on vielä auki :eek: yleensähän tämän aiheen sisällään pitävät tai sivuavat lukitaan alta aika yksikön :odroll:
   
 9. jyha

  jyha 1st gear

  niin tosiaan lukitaan. olen ymmärtänyt ettei näillä sivustoilla olisi kovinkaan "sallittua" käsitellä laittomuuksia. ei nimittäin anna kovinkaan hyvää kuvaa harrasteautoilusta, jos joku nokkela asentaa polttimen autoonsa, grillaa jonkun tai ittensä ja idea on lähtöisin od:lta! siitä syystä toivoisin että tämäkin keskustelu suljettaisiin ja jatkossa poltinchatti tapahtuisi jossain muualla!
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitä laitonta tuollaisissa on. Tietääkseni ne ovat vain kielletty kadulla? Yhää olisin kiinnostunut tietämään kyseisen boxin hinnan.
   
 11. 19Ford59

  19Ford59 Gearhead

  Hinnat näyttäis vaihtelevan aika paljon. Kahdelle putkelle makso jossain 149 Amerikan euroa ja yhdelle putkelle 114. Halvin minkä löysin maksoi yhdelle putkelle 75 Amerikan euroa. Eiköhän niitä paljon halvemmallakin löydy. Itsetehtynä ei tietysti maksa kun muutaman kympin.
   
 12. jack79

  jack79 1st gear

Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!