jäsenex

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja chevy-36, 25.6.2005.

 1. chevy-36

  chevy-36 1st gear

  miten toimia kun haluisi jäseneksi. :eek:
   
 2. boomboom

  boomboom Gearhead

  Moro, jäsenex pääsee kun laittaa 20 euroa tilille OP 533802-215376, saajaksi Finnish Street Rod Association ry tai vaan FSRA ry. Laita viesti kohtaan täydelliset osoite ja muut yhteystiedot sekä jäs.maksu 2005. Jos mahtuu niin laita myös autosta tiedot. Mikään pakko ei ole omistaa rodia eikä autoa ollenkaan liittyäkseen kerhoon. Postista tipahtaa sitten jossain vaiheessa jäsenkortti ja lehti ym lippusia.

  T:FSRA Vexi
   
 3. nash

  nash 3rd gear

  onkos mahdollista näin kesken vuoden liittyä jäseneksi vai täytyy odottaa ens vuoteen?
   
 4. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Kyllä jäsenex voi liityä kesken kuluvaa vuotta.. itse liityin viime vuonna tamperee hot rod show:ssa :p
   
 5. boomboom

  boomboom Gearhead

  Joo liittuä voi koska vaan, ohjeet tossa ylempänä. Loppuvuodesta liittyvät eli joskus lokakuussa ja jälkeen liittyneet kuittaa seuraavan vuoden samalla maksulla.

  Vexi
   
 6. nash

  nash 3rd gear

  sainpas vihdoinkin liityttyä tampereella jäseneks
   
 7. Tuumer

  Tuumer Gearhead

  Laitoin 15.11.2006 maksuun jäsenmaksun tarvittavine tietoineen, mutta mitään lippuja, lehtiä tai vahvistuksia ei ole saapunut.. :cry:
   
 8. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Pistähän nimimerkille BOOMBOOM uudelleen tietosi yksityisviestillä niin hän tsekkaa tilanteen.
   
 9. boomboom

  boomboom Gearhead

  Terve, kyllä maksettu on ja nimi on jäsenlistassa joten lehtikin pitäis olla lähtenyt kun kpl määrät täsmäsivät, jos ei ole vielä huomennakaan tullut niin laita postia niin uutta pukkaa.

  Vexi
   
 10. Tuumer

  Tuumer Gearhead

  Tulihan se sieltä, eli turhaan hätäilin. Kiitos!
   
 11. boomboom

  boomboom Gearhead

  No hyvä että tuli, tolla jäsenmaksullahan kun liityit noin loppuvuodesta niin sehän kattaa tämänkin vuoden automaattisesti, jäsenkortti lähtee tässä jossakin vaiheessa liikkeelle sinnepäin.

  Vexi
   
 12. nash

  nash 3rd gear

  koskas tuo tän vuoden jäsenmaksu pitää maksaa?
   
 13. boomboom

  boomboom Gearhead

  No perkkele, hyvä et on aktiivisia jäseniä tässäkin asiassa, älä hättäile viä, laitan tilisiirtolomakkeet tulemaan kunhan saan ne ekana hommattua. Luultavasti tos helmikuun aikana mut ainaki niin aikasi et saadaan maksut selville ennen vuosikokousta että kaikki halukkaat pääsee äänestään sit uutta pj:tä ja muutakin hallitusta. Ja vielä tiedoksi että pj:hän valitaan erikseen ja 5 muuta hallituksen jäsentä sit omassa äänestyksessään, sitten kun pj ja hallituksen jäsenet on valittu ja kokous on ohi, niin tuore hallitus pitää oman ns järjestäytymiskokouksen samassa paikassa ja valitsee joukostaan vara pj:n. Tiedoksi vaan kun olin haistavinani halukkuutta hommaan.

  Vexi
   

Kerro tästä muillekin!