Jäsenmaksu 2014 ja vähän muuta asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 7.1.2014.

 1. fe390

  fe390 Gearhead

  Jäsenmaksujen postittelu on viime vuosina jäänyt hieman vähemmälle huomiolle. Tänä vuonna päätettiin että maksuja ei postiteta, vaan jäsenet voivat maksaa ilman laskua seuraavilla tiedoilla:

  Vantaan Harrasteautot ry, Danske Bank, IBAN FI51 8000 1001 0456 66, viestikenttään nimi, osoite, puh.nro. Jäsenmaksu 20 €

  Se mitä hyötyä jäsenyydestä saatte, on paljon teistä itsestänne kiinni. Kerholla on taloudelliset mahdollisuudet järjestää jotakin pientä mukavaa, mutta toteuttajia ei tahdo löytyä.

  Jos sinulla on idea yhteisestä tapahtumasta, tai jos haluat mukaan järjestämään tapahtumaa, tai vaikkapa päivytämään kerho-osastolle näyttelyissä, niin anna kuulua itsestäsi.
   

Kerro tästä muillekin!