jäsenrekisteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja kenny, 11.2.2008.

  1. kenny

    kenny Gearhead

    Jäsenrekisteri on sivuillanne 2006 ? laahaako se vähän myöhässä?
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Päivityshistoriasta kylläkin näkyy, että jäsenrekisteri on päivitetty 6.2.2008, eli ei pitäisi pahasti laahata :soosoo: . Ok. siellä jäsenet sivun ylälaidassa näkyy olevan tuo 2006, mutta se taasen johtuu WEBMASTERIN kömmähdyksestä. Siellä ei kai tarvitsisi olla vuosilukua ollenkaan? :eek:
     
  3. kenny

    kenny Gearhead

    sivut

    Näin on,huomasin sen kyllä,jos sivuista maksaa kannattaa asiasta mainita sen tekijöille.
     
  4. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Re: sivut

    Niin..jos...
    Webbimuumio on tehnyt loistavaa työtä kerhon sivujen eteen.
    Siitä ISO kiitos!

    Parhaimmillaan sivuja on päivitetty saman päivän aikana useaan otteeseen kun tarvetta on ilmennyt. 8) 8) 8)
    On niitä siis päivitetty niin kuin Hollow Head jo mainitsikin.

    Tuohan ei muuten ole "virallinen" jäsenrekisteri vaan siinähän ovat vain ne jäsenet jotka ovat antaneet luvan julkaista nimen siellä?
    Eikös näin ole??
     
  5. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Re: sivut

    Sivuista ei makseta webmasterille, vaan ne tekee kerholainen ilmaiseksi :eek: Joten pienet virheet sallitaan mutta ne myös korjataankin. Webmasteri kirjoittelee myös täällä nimim. Musctor
     
  6. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Re: sivut

    Aku hei...Vain nopeat elävät.
     
  7. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Re: sivut

    Hitaasti mutta varmasti tai jotain :eek:
     
  8. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Öhm... Joo....

    Kiitoksia arvon Ford-veljille kehuista... Lämmittää mukavasti muumion käärinliinoja :)

    Niin, siellä oli tosiaankin otsikkoalueella tuo 2006, vaikka kyllähän itse sivut toki on päivitetty aina tarpeen vaatiessa, eikä edes aina kovin holtittomalla viiveelläkään... :lol:

    Nyt se 2006 on poistettu. Onneksi satuin huomaamaan, vaikkakin nyt on päällä sen verran kova vääntö työelämässä, etten ole ehtinyt edes autoa rassata...

    Mitä tulee rekisterin tietoihin, voisin tuoda julki senkin hämmästyttävän seikan, että tästä päivityksen teosta löytyy ihan prosessikuvauskin, kun nyt satun teollisuudelle mm. prosessinkehityskonsultointiakin työkseni tekemään :)

    Datahan kunkin jäsenen kohdalla menee varsinaiseen jäsenrekisteriin, jota hoitaa rekisterivastaava. Sieltä se aikanaan kimpoaa allekirjoittaneelle, joka läystäröi (uudissana ?) sen nettiin siinä laajuudessa kuin asianomainen ilmoittaja haluaa julkaista. Eli nimihän yleensä aina on, kotipaikka ja sitten omistetuista ajoneuvoista kellä enemmän, kellä vähemmmän. Mailiosoitteet, kotisivut yms. laitetaan, jos asianomainen haluaa. Tämä siis netissä, itse jäsenrekisterissähän on sitten enemmänkin tietoa, mm. onko jäsenmaksu maksettu, öh... :)

    Nettirekisterin yläosasta löytyy mm. linkki rekisteriselosteeseen, joka itse asiassa pitäisikin löytyä kaikilta niiltä, jotka jonkinlaisia rekistereitä pitävät. Sieltä voi halutessaan käydä tutkimassa, jos tietoturva huolettaa/kiinnostaa :)

    Meillä Ford-Freakeilla on huolehdittu jäsentiedoista sanoisinko erittäinkin hyvin lain vaatimukset ja hyvät tavat huomioonottaen. Emme luovuta niitä edelleen jne. Esimerkiksi edes allekirjoittanut ei tiedä jäsenten tiedoista enempää kuin nettisivut vaativat.

    No, poikkeuksena mitä nyt tietenkin henkilökohtaisesti porukkaa tunnen, jossa onkin sitten sellaista aineistoa, että lienee monin osin parempikin olla julkaisematta, ihan häveliäisyyssyistä :)
     
  9. rekister

    no musctor onko pussihousut silitetty sunnuntaiksi.siellähän on kohdattu by traditional.
     
  10. jatkuu

    + yyveetä.
     
  11. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Re: rekister

    Katos vaan ! Sen verran on kiiruksia pidellyt, että olis kyllä mennyt ihan ohitse... Pitääpä koittaa jossakin välissä päivää käydä.
     

Kerro tästä muillekin!