Jäykempi kylkisiä 15" renkaita?

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Gyrus, 31.10.2008.

 1. Gyrus

  Gyrus 3rd gear

  Onko hyviä ehdotuksia, kun pitäis hankkia uudet kesärenkaat taakse dusteriin. Mieli tekis yhtä hyvällä pidolla olevia renkaita kuin mitä edelliset 275/60/15 MT et street radialit (katuslicksit), mutta sitten tulee se vaikea osuus eli kyljet pitäis olla jäykemmät että kestäis vähän mutka-ajo kokeilujakin..?

  Onko joku ajanut Nitto merkkisiä renkaita about seuraavina kokoina 275/60/15 tai Nitto 275/50/15 ? Jos joku on niin onko kuinka jäykkä kylkinen rengas?

  edelliset oli vähä liian löysäkylkiset, koska kun vähäkään ajoi mutkaan lujempaa niin rengas alkoi raapimaan sisälokaria ja olis se varmaan mukavempikin ajaa mutkaan jos ei taipuis noin paljoa.. ja siis 15 tuuman koossa mielellään pysyisin (rahan takia ainakin vielä ensi kesän)
   
 2. Gyrus

  Gyrus 3rd gear

  no jos ei noihin edellisiin jorinoihin keltään löydy kommentoitavaa niin..

  Onko jossain kilpaluokassa käytetty esim sadekelin renkaina jotain 15" renkaita, joita vois harkita kadulle? Kuivan kelin renkaat on vissiin kaikissa mutka-ajo luokissa täys slicksejä, eli ei toivoa saada katsastusmieheltä hyväksyntää..
   
 3. CH3OH

  CH3OH 1st gear

  Toyo R888:aa kehuvat hyväksi mutkaradan kumiksi, jotka ovat kuitenkin katuhyväksytyt. Omakohtaisia kokemuksia on vain T1R:stä. Harmi vain, et lähin saatavilla oleva koko on 235/50R15. http://marktg.toyotires.com/file/30029.pdf
   
 4. MadMike

  MadMike Gearhead

  Sport 2000 luokassa käytettiin.
  Jos kiinnostaa niin parasta aikaan heitellään romulavalle yli 200kpl renkaita...seassa kaikkea Viperin kisaslickseista Formula Fordeihin.
   
 5. Gyrus

  Gyrus 3rd gear

  Nitto 275/50/15

  Taidanpa päätyä tollasiin kun niin vähän vaihtoehtoja löytyy.. Mutta seuraavaks mistäs noita saa suomessa vai pitääkö tilata(tuottaa) ite jenkeistä?

  EDIT: itselleni vastaten pitää vissiin tilata moparshop.de kaupasta kun ei suomesta näytä googlella ainakaan löytyvän.
   

Kerro tästä muillekin!