"Jakob" näytillä Kouvolan Autosalvassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja el_loco, 7.11.2008.

  1. el_loco

    el_loco Gearhead

  2. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Volvo,rodi, kouvola. Tää ei voi olla sattumaa! :rotfl: :poff:
     
  3. jorke

    jorke Gearhead

    Pitääpi mennä manantaina ruokiksella kattomaan jos ois vaikka viel siellä. Omasta mielestä todella hieno. Pientä vääntöähän siitä on ollut tääläkin :). Ois kiva nähdä livenä
     
  4. heka95

    heka95 1st gear

    Volvo Kouvola jne

    Siisti,toivottavasti käy muuallikkin Suomessa :eek:
     
  5. el_loco

    el_loco Gearhead

    Jututin erästä varaosamyyjää ja hän sanoi että auto on täällä kuukauden(???) ja sitten se viedään Las vegasiin.Ja nöyrimmät anteeksipyynnöt hra Afterburnerille kun tietämätön työkaverini julkesikin kutsua Jakobia rodiksi,sehän on ihan vaan normivålvå.....??
     
  6. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Katos perkele! Kiitti mika vinkistä, tarvii ottaa kamera maanantaina mukaan ja mennä pällistelemään swedupetterien ihmettä! Tosi makee ja erilainenhan tuo on ainakin kuvissa!
     
  7. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Hauskan näkönen peli, ja kun siinä on vitoskonekin, niin sopivilla äänenvapaututtimilla se varmaan kuulostaakin viihdyttävältä. Ruottalaisilla on joskus hyviä idiksiä! Toi nimikin oli hyvä... :D
     
  8. Otto

    Otto Gearhead

    :rotfl:

    Nyt tais el_hullu ymmärtää Jälkipolttimen kommentin ihan väärin... :-?
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuo oli näytillä paikallisessa Volvo-liikkeessä keväällä ja pitihän sitä käydä katsomassa. Tunnustan että olen enemmän old school -tyylin kannattaja mutta onhan tuo aivan älyttömän hienosti tehty! Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa ja tutkistelemassa, kärryssä on todella paljon hienoja yksityiskohtia...
     
  10. el_loco

    el_loco Gearhead

    sorry kun oldskool-miesten inside-läppä(?) ei mulle oikein aukee :poff: No joo pidän itsekin enemmän old school-ajokeista mutta kyllä toi kannattaa käydä mulkaisemassa jos kulmilla pyörii..?
     
  11. Quest

    Quest Gearhead

    Aikas steriilin oloinen vehje. Mutkatielle ois kiva päästä koittaa. Taitaa vaan täällä maailman suurimmassa tiemuseossa kaikki kivat pätkät olla varustettana liian suurilla routakuopilla tuolle alustalle.
     
  12. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Vau! Käykää nyt joku ottamassa kuvia tuosta laitteesta! Onhan tuosta noita studiokuvia mutta on tuokin varmaan hiukan erinäköinen toisessa ympäristössä?
     
  13. Otto

    Otto Gearhead

    No totta meisselissä kannattaa, ja mielelläni kävisinkin, se on vaan toi 500 km ja 6-7 tunnin ajomatka välissä...
     
  14. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Pitääpä viestittää yhdelle rehelliselle automyyjälle ja kysyä onko tuo kiertämässä suomen Volvo liikkeissä, jos hän vaikka sattuisi tietämään.
     
  15. el_loco

    el_loco Gearhead

    Salo-Kouvola 241km,ajoaika 3h. Juu en mäkään lähtis täältä Saloon moista katsomaan :wink: Viperia tosin lähdettiin aikoinaan Aro-Yhtymälle Hkiin vartavasten ihmettelemään kun kaverin kanssa kuultiin huhua että siellä sellainen on,niitä ihan ekoja.
     
  16. Otto

    Otto Gearhead

    241 km... Niin, tars tulla sieltä Kouvolasta takasinkin.

    Kun Sysleriltä tuli uus 300C tossa muutama vuos sitten, sellanen tuli Saloon taksiksi. Kaks näitä meidän kylillä pyöriviä nuoria Mopar-jannuja halus päästä naatiskelemaan uudemman Moppen kyydistä; menivät taksi-tolpalle, ajatti paikallisen pilluralli-lenkin ja takas taksikopille.
    "Kiitos ja näkemiin, 12,70e" :rotfl:
     
  17. Qjet

    Qjet 1st gear

    Niin ne ajat muuttuu. Ennen tehtiin noilla parametreillä hutireissuja huhujen perässä...
     
  18. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    niin tai ajettiin muuten vaan 8)
     
  19. Otto

    Otto Gearhead

    Joo, niin ne ajat muuttuu. Nuorna miesnä lähdettiin ihan vaan mielenkiinnosta tarkastamaan onko jossain kaupungiksi nimetyssä pikkuristeyksessä 24h huoltista josta sais vaikka nakkisämpylän. Siellä parin sadan kilometrin päässä todettiin että eipäs ole, ja sit ajeltiin takas.
    Nyttemmin käyttää lauantain mielummin tallissa ja viikollakin tehdyt reissut pitää rajata sellaisille etäisyyksille että seuraavana päivänä saa revittyä itsensä työpaikalle.

    Toisaalta... juuri ajokortin saaneena joku 150km tuntui pitkältä matkalta, nyt sellanen pätkä tulee ajettua päivittäin. Joko tulotaso on noussut opiskeluajoista tai viimeinenkin järjenhiven lähtenyt hiusten mukana? ;)
    Tässäpä tätä tajunnan virtaa taas tähän aamuun, terveisin Otto
     
  20. TATU

    TATU Gearhead


    Karvan vulva?
     

Kerro tästä muillekin!