Jan Larkmanin Streamliner

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Otto, 16.10.2011.

  1. Otto

    Otto Gearhead

    Niin, missäköhän se lie nykyisin? Google ei paljoa valaissut asiaa...
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Puhutaanko nyt autosta vai mistä? Mulle tuli vaan mieleen sellanen sininen kukkamaalattu streamliner moottoripyörä. :) Tais olla tosiaan vaan asiakastyö.
     
  3. merc

    merc Gearhead

    Jos sitä "motskaria" tarkotetaan niin muistelisin sen nähneeni Mala Malkin aarteiden joukossa tässä loppukesästä.
     
  4. Otto

    Otto Gearhead

    Kukkamaalattua moottorpyörää tarkoitan kyllä. Muistaakseni tossa oli VW:n bokserikone, joten uskoisin sen olleen kokonaan pitkästä tavarasta tehty laitos, ei ajettavissa? Muistaakseni Sony sponsoroi jotenkin, ainakin jossain Sonyn mainonnassa se oli mukana silloin. Missäköhän kuosissa se tänä päivänä lie siellä Malan linnassa? (olis kiva jos mulla olis enter nappula niin saisin lauseita eri riveille...)
     
  5. merc

    merc Gearhead

    Kyllä se ehjänä ja kasassa näytti siellä olevan.
     

Kerro tästä muillekin!