Jarrudyno Helsingissä..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja twincam6, 25.5.2018.

 1. twincam6

  twincam6 3rd gear

  Missä pystyy Helsingissä käydä ajamassa rullilla, kun tuntuu että täryyttää jarruttaessa eikä nyt paikallistu mikä tai mitkä kulmat? Viitsi enää arpoa kun toisen rummun jo vaihdoin. Ja näin ennakkoon kysellen jos jollakin suoria LTD/Gallu -67 etujarrulevyjä niin vois olla tarvetta
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  En tiedä jarrudynosta, mut itellä oli joskus aspenissa levyt kierot, eikä ollu aikaa ekaks vaihtaa ku toiselle puolelle. Ei loppunu tärinät ku vasta sit ku vaihto toisenkin puolen levyn.
   
  twincam6 tykkää tästä.
 3. Galaxie500

  Galaxie500 Gearhead

  Eiköhän tuo ny onnistu jokaisella katsastus asemalla ku käy asiallisesti kysymässä.
   
  twincam6 tykkää tästä.
 4. twincam6

  twincam6 3rd gear

  Jep Motonetin korjaamolta sain Stadissa hyvän palvelun asiaan.
  Osoittautui että ostamani uusi jarrurumpu, sekä myös toinen takarumpu oli soikea.
  Aloin jo epäillä itseäni kun olen etulevyjä sen verran pyöritellyt enkä ole havainnut
  niissä kieroutta. No, suorathan ne olikin dynossa. Näköjään uudet osat eivät nykyisin kovin laadukkaita aina ole... Kuten SWT:n kaveri varoitteli :)
   

Kerro tästä muillekin!