Jarruja ei saa ilmattua... jarruongelmia Ponchossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Ventura389, 23.5.2005.

  1. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    '63 Ponchon yksipiirisen jarrupääsylinterin kilkkeet vaihdettu uusiin. Kaikkien kulmien jarrusylinterit on herkistelty, mutta ilmaamalla ei saa tulemaan kuin onnettoman tipan jarrunestettä... eli jarruja ei ole. Voiko 13v seisseen katiskan jarruputket olla niin tukossa... vai mikä :mad: voi olla ongelmana? Kaikenmaailman vinkit otetaan vastaan.

    Tehostaja on, sen kunnosta ei oikeastaan ole tietoa, eikä ilmausta ole yritetty auton käynnissä ollen (sattuneesta syystä :odroll: ).

    Vinkkejä???
     
  2. Otzi

    Otzi Gearhead

  3. pöppe

    pöppe Gearhead

    oli samanolosia ongelmia taannoin furyn suhteen saatii kuitenkin ilmattua seuraavalla tavalla, poljin pohjaan ruuvi auki ja kiinni, poljin pohjaan ruuvi auki ja kiinni... eli ei pumppausta vaan kertapolkasu pohjaan ja ruuvvi auki /kiinni
     
  4. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Oletko ilmannut pääsylinterin? Irroita Pääsylinteriltä lähtevä jarruputki, ja pyydä kaveria painamaan jarrua. Vastapainetta voi tehdä vaikka peukalolla. Oma Inkkari vaati tämän toimenpiteen jarrujen täysremontin jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!