Jarrujen tasapainossako häikkää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Big_Easy, 11.10.2008.

  1. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Saakohan '86 Electra STW:n jarrutasapainoa säädettyä tai onko takajarruille joku systeemi , että kevyissä jarrutuksissa jarruttaa vain etujarrut?

    Ongelma on seuraavanlainen: Kun hiljasista vauhdeista alkaa painamaan jarrua niin heti kun tuntuu että jarrut alkaa ottaa, niin nytkähtää oikeen kunnolla auto pysähdyksiin ja tuntuu että jarrut menis lukkoon. Koitin soratiellä jarruttaa suht kevyesti ja kaikki renkaat meni lukkoon (näky viivat tiessä), mutta eikös etujarrujen kuuluis mennä paljon ennen takajarruja lukkoon?
     
  2. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Laita nyt ensin ne takajarrut kuntoon, rummut pois ja putsaat sieltä pölyt ja paskat pois ja sen jälkeen säädät ne jarrut lähelle.
    Ne on kyllä kunnossa ollessaankin aika tehokkaat, mutta ei se kahden tonnin järkäle muuten pysähtyisikään niin tehokkaasti :wink:
     

Kerro tästä muillekin!