Jarrulevy halk.255mm ja 20mm paksu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja toyopet, 30.1.2018.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No päivitetään asiaa.
    Kysyttyä levyä ei löytynyt mutta löytyi LN50 hiluxin etuakselisto.

    RS56 Crown sai siis hiluxin olka-akselit, rt-päät ja ameriikan mallin hiluxin satulat, sekä tietysti levyt hiluxia. Ameriikan malliin satuloissa piti päätyä sen takia, että eurooppamallin satulat ei mahtuneet paikalleen, kun piti satulat laittaa akselin takapuolelle, alunperin edessä.

    Pieniä koneistuksia ja säätöä mutta niin vain ne siellä istuu paikallaan, jarruttaa ja auto on myös ajettava. Aurausta pitäisi vielä säätää, illalla loppui veto taas siinä vaiheessa. Ja ohjauksen rajoittimia hiukan sallivampaan, niin kääntyy parkkiruutuunkin.

    Seuraavaksi alettava suunnittelemaan 2-piiristä pääsylinteriä tuon 1-piirisen tilalle. Jos jotenkin saisi LiteAcen poljinsysteemin mahtumaan kojelaudan alle, niin tulisi hyvä, kun olisi tehostinkin...
     

Kerro tästä muillekin!