Jarrupääsylinterin pintakäsittely

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja tlento, 19.3.2006.

 1. tlento

  tlento 1st gear

  En tiedä onko tämä oikea aihealue, mutta kuitenkin... Eli, millä olette käsitelleet / maalanneet jarrupääsylinterin ja sylinterin kannen, siis niin että käsittely pysyy? Onko olemassa maalia joka kestäisi jarrunestettä? Kyseessä on vanha letukan (-63) valurautainen pääsylinteri jossa jarrunestesäiliö osa sylinteriä ja päällä ruuvilla kiinnitettävä kansi.
   
 2. Eyetech

  Eyetech Gearhead

 3. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Noita jarrupääsylinterin kansia olen sinkityttänyt.
  Mitäs jos pääsylinterin vaikka aluminoisi päälipuolelta? (Heh! Yks kaveri osti Moparin pikkulohkon ja hehkui onnesta kun siinä oli "alumiinikannet" rautasten hinnalla. No, ne kannet olikin vain aluminoitu...)
   
 4. MuscTor

  MuscTor 1st gear

  Kannen sinkkautin. Itse syltty puhaltamalla puhtaaksi ja päälle Mobitivelta hommattu Eastwoodin Spray Gray, joka on väriltään puhasta valupintaa imitoiva maalisävy spray -purkissa. Siistin näköinen, mutta kestävyydestä en osaa sanoa vielä mitään...
   
 5. vespa68

  vespa68 Gearhead

  Onko kukaan kokeillut tuollaista

  [​IMG]

   
 6. jankok

  jankok Gearhead

  Vastaavalla kuin yläpuolella maalasin imusarjan ja jarrutehostimen oli muistaakseni uuninluukku maalia(alumiini hippuja seassa)ja purkki löytyy K-raudasta purkki oli 0.25dl kokoinen ja pystyi laimentaan tinnerillä jonka ansiosta tosi riittoisa maali.
   

Kerro tästä muillekin!