jeep grand cherokeen (1999-2002) osto mielessä, kokemuksia??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja leka1, 4.2.2009.

  1. leka1

    leka1 3rd gear

    Eli mieli tekisi ostaa 4.7 bensakoneinen jeep, hinnat alkaa olla aika kohtuulliset, mutta autosta ei sinänsä sen kummempaa kokemusta...

    Lähinnä kiinnostaa TODELLINEN kulutus? ja muutenkin yleinen kestävyys yms... yms... auttakaa mikkihiirtä merihädässä!! :D

    Leka
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mulla on tuollainen mersun nokilekalla, 9kk ja 32tkm mennyt ihan jees, ainoo remonttia kaivannut paikka suuttimien lisäksi on ollut etukardaani.
    Etujarrut noissa jumputtaa mielellään mut amerikasta tilaten osat on halpaa kuin saippua. Ja buick roadmasterin jälkeen tuntuu aika kivireeltä. Jos en ajais näin paljoa niin olisin kans ostanut 4.7:n.

    Cadillakki autotrailerin päällä tuli ihan kevyesti (ja laillisesti) perässä, tuskin tuo veekasikaan hyytyy ylämäkiin.

    :lol:
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, se etukardaani on oikea ongelma noissa kaikissa Jeepeissä, joissa on vakionopeusnivel etukardaanin takapäässä!!! Kannattaa vaihtaa kerralla vanhemman mallin kardaani, tulee kerralla vähän isompi lasku, mutta ongelmat loppuu, pitää vaihtaa etuakselin yoke (tuo sopii siihen: http://www.jamant.fi/product_info.php/products_id/2190 ) ja jakolaatikon yoke (ei vielä varmaa tietoa mikä sopii, mutta tarkoitus on kokeilla, heti kun sopiva yksilö saadaan työn alle) sekä kardaaniksi se ensimmäisen linkin mukainen kardaani (kunhan niitä saadaan lisää) sopivan mittaiseksi muokattuna sekä tietenkin kiinnitysosat (etupään lenkit ja takapään ruuvit)!!
     

Kerro tästä muillekin!