Jeep Wagoneer

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 5.9.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, tuollainen ois aika hyvä off-road kärry. Mutta noita ei vissiin kovin paljoa ole liikenteessä? Kyllähän näitä valmistettiin kai aikoinaan v8+automaattivaihteisto-yhdistelmällä, mutta enpä ole suomessa tavannut kuin manuaalivaihteisiin ja kutoskoneisiin.

    Kaikki muukin Wagoneer/Cherokee tieto on tervetullutta.
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Täällä noita näkyy välillä enempi ja välillä vähempi. Omakin on tallissa -79 Wagoneer Limited 360 V8 + TH-400 + Quadra-Trac.... Tietoa ja varaosia löytyy www.jamant.com
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla on `75-mallinen Wago 360cid + 3v. manuaalilla. Aika raasku se jo on, mutta kone vääntää ja sillä pääsee maastossa aika hyvin, vaikka ei ole korotettu, kumitettu tms...
     
  4. Super commando

    Super commando 1st gear

    Siis tuo olin minä tuo edellinen, goddamn kun ei kirjautunu... :x
     
  5. Mano

    Mano 1st gear

    Mulla on ja ollu -76 Wagoneer samalla tekniikalla kun Jamantilla, mutta se tekniikka oli peräsin -75 Cherokee Chiefistä. Hirmu peli kulkemaan mutta kun se ketjuveto (oliko siinä sellanen ?) tuppas hyppimään yli kun vähän enemmän paino kaasua. Sitte siinä alko kone kikkailemaan niin niin vaihoin ekaan vastaantulijaan (-66 slantti).
    Harmittaa pirusti näin jälkikäteen, missähän kärry lienee ??
    Eipä sille tekniikalle ollu paprujakaan.......
    Se Chieffi oli muuten komee peli, kulmilta ei meinannu löytyä niin leveetä traileria mihin se olis mahtunu. Oli joku Norjasta suomeen eksyny laite jota ei kuulemma olis saanu Suomessa kilpiin ilman mätkyjä.
     
  6. Mano

    Mano 1st gear

    No hitto, tuolla jamantin sivuilla on samanlainen ja -värinen Chieffi mikä mulla oli, onko toi orig. vai mikä ????
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jos tarkoitat sitä oranssia, niin se on orkkis Suomiauto. Ja omistaja ei myy. Toinen samanvärinen Suomi-Chief löytyy Ruskosta!!!
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead


    Jos oli Chiefin tekniikka (360V8 + TH-400 + Quadra-Trac) niin kyllä, ketju venynyt ja hyppii yli. Tuttu vika. Omassanikin oli sellainen vika silloin jo kun sen ostin -90. Nyt ei hypi enää. 9 vuoden remontti kesken mutta jakolaatikko toimii.....
     
  9. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Talvi kaksi sitten näin citymarketin parkkipaikalla hemmetin siistin Cherokee Chiefin. Näytti olevan kaikki himmelit nahkaistuimia myöten.
    Kärry oli kirkkaan oranssinpunainen mustilla teipeillä ja katolla
     
  10. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Tais olla sama HML-alkuinen kilpi???
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    "Tais olla sama HML-alkuinen kilpi???"

    enpä kyllä muista.


    V8 Magazinen numerossa 2/97 näyttäis olevan myös myytävänä yksi punainen Chief. pyynti oli silloin 19 000 mummelia
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Meitsillä on kanssa yksi tuollainen v8+autom+QT yhdistelmä. alkuaan sellainen metalliruskea, tosin maalattu mustaksi jossain vaiheessa. vähän harmittaa kun ei oo oikeen ehtinyt ajella, kun on noita autoja useampia ja lompakolle edullisempia. Mutta ei toisaalta oikeen viitsis myydä poiskaan.
     
  13. aapo

    aapo Gearhead

    multa löytyy 78 wagina 360, th 400 + qt.
     
  14. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No ei kuullema voinut olla (omistaja soitti ja kertoi!!!!!!) !!!!!!
     
  15. Mano

    Mano 1st gear

    Nyt kun tää juttu kerran käänty Cherokee-voittoseks niin onhan tuolla nettiautossa myynnissä yks Chieffi. Ollu jo jonkin aikaa.....

    www.nettiauto.com/156311
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitä tuommoinen wagoneeri viepi maantieajossa, pääseekö alle 20 litran?
     
  17. impala67

    impala67 Double Gearhead

    258+manuaalilla wagoneer on suorastaan taloudellinen, mutta kasilla ja automaatilla varmasti menee yli 15 ilman korotuksiakin.
     
  18. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Meidän ukon entisellä 79 limited 360-TH400-QT ei päässyt matkaa alle 25. Muuten mukava peli + ei ollut lukkoja/ ne ei toiminu.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    -79 Cherokee 360 + TH400 +QT paketti jossa Performer imusarja ja 4-kurkkuinen Holley päällä. Renkaat 35" korkeat, välitykset vakiot. Korotettu n. 3". Maantiellä siistissä ajossa 17-18 litraa ja kaupungissa 19-21 litraa, tietty oikean jalan suoristuessa vie "riittävästi".
     

Kerro tästä muillekin!