Jeep wj -01 ohjaustehostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja ilkanwj, 15.9.2012.

  1. ilkanwj

    ilkanwj 1st gear

    Ohjausta käänneltäessä kuuluu jurinaa ja vinkunaa. Tehostimessa on öljyä
    mutta koeajolla öljyä tursusi ulos säiliöstä. Jäiköhän säiliön korkin kumi huonosti kun katsoin öljyt. Mutta se ääni, aivan kun pumppu jumittaisi ja hihnakin vingahtelisi. Pumpun tienoilta kuuluu myös terävää kilahtelua. Ääni voimistuu moottorin kierrosten mukana. Oljy tehostimen säiliösssä vaahtoaa hiukan, liekkö normaalia ?
     
  2. MikaelT

    MikaelT Gearhead

    Vaihda ne nesteet ekana. Mulla XJ:n pumppu piti ihme ääniä kun menin lisäämään letkun vuotaessa hytraali öljyä. Meni sekasi psr fluidin kanssa.
     
  3. Rytari

    Rytari Gearhead

    vaahtoaminen viittais siihen väärään öljyyn, tehostimiin kuuluu yleisestä luulosta poiketen ihan oma öljynsä, ja vaikkakin esim atf on lählle samaa niin dex2/3 ainakin aiheuttaa juurikin tuota vaahtoamista.
     

Kerro tästä muillekin!