jenkit ja kasaajien "nimimerkit"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja petro_din, 1.11.2003.

  1. petro_din

    petro_din Gearhead

    Tänänä tuossa laikkailin dartista lattiaa auki niin huomasin suureksi ihmetykseksi että runkopalkin sisällä oli pähkinöitä! aika iso kasa ja sellaisessa paikassa että ei sinne mitään pitäisi päästä muutenkuin lattia auki ollessa ja ei tuossa saumojakaan näy että ei oo kukaan paikkaa pistäny ja siinä yhteydessä tiputtanu...

    olisiko mahdollista että dotsin tuotantolinjalla jossain välissä joku asentaja olisi puotellut ihan vaan piruuttaan ja ns. nimikirjaimiksi noita pähkinöitä sinne? yllättävän hyvässä kunnossa olivat, miltei teki mieli maistella :wink:

    mutta taidan jättää tuonne, saattaa olla että tuonkin auton rungosta joku kaunis päivä romiksen laidalla kasvaa pähkinäpuu :smile:

    tai saa joku sitten ihmetellä joskus tulevaisuudessa että onne autot vaan ollu kestäviä ku on alkuperäset pähkinätkin mukana :smile:
     
  2. wolfman

    wolfman Gearhead

    Ne pähkinät on sen oravan mikä juoksee sielä pyörässääs ja liikuttaa autoo. :grin:
     
  3. petro_din

    petro_din Gearhead

    toi oravahomma kävi mielessä, mutta aika helvetillistä ääntä se sitten pitää ja tuntuu aika liikkuvaiselle ollakseen orava... mutta kaipa se niillä pähkinöillä jaksaa...

    mitäköhän muuta tuon auton purkamisen aikana mahtaa tulla vastaan? :smile:
     
  4. wolfman

    wolfman Gearhead

    Ja kun pistää lisää pähkinöitä niin kulkee aina vain lujempaa :grin: :grin: :wink:
     
  5. perkele

    perkele Gearhead

    älä ylisyötä kurrea muuten tulee pollari ja vie kortin ja joudut hommaamaan uudet takagummitkin.....se vääntö meinaan.saa olla varovainen kaasun kanssa
     
  6. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Ei mikään ihme, että joku hemmo olisi ne sinne piruuttaan laittanut.
    Saabin tehtaalla eräällä kaverilla tuppas olemaan sellainen tapa, että paiskasi silloin tällöin helmakotelon sisään kourallisen muttereita. Naureskeli vaan ja totes "että saa testiajajat ihmetellä mikä ropisee..."
    Jos omistat Saappaan josta muttereita on löytynyt, voin kertoa tekijän :lol:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Myöskin kuullut juttua noista Saabeista että olisi joku asentaja laittanut jakoavaimen roikkumaan narun päästä jonnekkin lokarin sisään mistä sitten omistaja ihmetellyt joskus kuuluvaa kopsetta. Merkkihuollossa purettu ja löydetty se jakoavain, paikallistettu tehtaalle ja asentajaan ja seurauksena potkut. Liekkö sitten urbaaneja legendoja taas mutta miksei jos muttereitakin..
     
  8. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Käytetäänkö kisavehkeissä liito-oravia?
    Suuren ilmastointikomponentteja valmistavan firman inssi kertoi aikanaan asiakaspalautuksesta. Kyseessä oli iso ohutlevystä tehty lieriö, jonka sisään vaihetyöntekijä oli piirtänyt tussilla kukkasen. Kukka ei näy valmiissa pöntössä ikinä kenellekkään, mutta asennusfirma palautti sen, syynä ettei he ole tilannut sellaista mallia. Ruotsalaista v..tuilua, mutta pakko oli kuulemma suostua.
     
  9. Muki

    Muki Gearhead

    80-luvun lopulla askartelin Metro-Auton Viikin korjaamolla ns. nuorempana tunarina. No kerran tuli sellainen etuveto Bonneville josta kuului toisinaan ikävää pauketta "jostain" edestä.

    Tulos: pläkkärin vasara ja muoviin kääritty voileivän jäännös kuskin oven sisällä.

    Ja kerran naureskeltiin Starcraft-vanin ovipahville samaisessa talossa. Recycled...vessan seinä. Nimittäin. Jostain purkutalosta peräisin, kun oli vielä selvästi nähtävissä paperirullan paikka seinällä. Aurinko oli ilmeisesti haalistanut rullan ympäriltä tapetin (kukka!), mutta siinä missä rulla oli ollut se oli vielä ihan kirkas. Ja tämän sitten löydät Hianon Ameriikan Luksus Pakettiauton sisältä :smile: Sorry vanimiehet, ei ole tarkoitus vinoilla, mutta kieltämättä on aika hauskaa löytää vessan seinä vanista. Ja siis uudesta !
     

Kerro tästä muillekin!