jenkit ja lemmikit

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja timuli, 12.3.2004.

 1. timuli

  timuli Gearhead

  mulla itellä on tommonen bernhardinkoira Ami,se suorastaan rakastaa olla jenkin kyydissä.Mutta kun chevy oli rempassa pari viikkoo niin eipä enää kyyti kelvannutkaan kun alla olikin Opel Vivaro.Tänään saatiin chevy taas liikenteeseen ja rupeshan koirallekki kyyti kelpaan.Eli näköjään ainakin mun koira on "jenkki autoilija".
   
 2. Duster

  Duster 1st gear

  Onnee valitsemallisella tiellä.
   
 3. timuli

  timuli Gearhead

  tattista vaan ittelles
   
 4. Duster

  Duster 1st gear

  En tarkoittanut tätä pahalla, vaan kun itsellä oli noita eläimiä niin oli tosi vaikeeta lähteä mihinkään.

  Hyvin olet opettanut lemmikit. :smile:
   
 5. Jupe

  Jupe Gearhead

  Toi meidän berni on mainio näky istuessaan keskellä Buickin takapenkkiä. Se on nimittäin naama taaksepäin ja lepuuttaa leukaansa hattuhyllyllä, mitähän lie mahtaa takana tulijat tuumailla kun toinen vaan tuijottaa... :eek: Corgit taas istuskelee, silloin kun kyytiin pääsee, etutassut kyynärnojalla ja katselee sivuikkunasta.

  _________________
  -- Buickismi on iloinen asia --

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Jupe 2004-03-12 23:46 ]</font>
   
 6. timuli

  timuli Gearhead

  ainut varjopuoli on että koira ei tuu ulos autosta kuin käskemällä.se menee autoon n.6.00am ja tulee pois vapaaehtoisesti 07.00 pm.jos välissä koitat niin hampaita näyttelee
   
 7. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Meillä oli aikoinaan mäyris, joka piti erityisen paljon Trans Amin hattuhyllystä. Kerran se joutui tyytymään 323 Mazda sedaniin ja sitä tais harmittaa kun ei millään päässyt hattuhyllylle, koska siihen ei yksinkertaisesti mahtunut.
  Koiramme oppi äänen perusteella tunnistamaan milloin meidän auto tuli pihaan.
  Aina kun menimme mökille ja käännyttiin mökille johtavalle soratielle niin koiramme tuli hirveän levottomaksi, koska tais maaseudun hajut iskeä nokkaan.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tupis 2004-03-13 08:26 ]</font>
   
 8. towncar

  towncar 1st gear

  Mula on kolme kissaa ja ne on tasan kaksi kertaa vuodessa autossa ku mennään keväällä mökille ja tullaan syksyllä mökiltä. Matka kestää 20 minuuttia ja kissat ovat omissa kuljetuskopeissaan. Tänä 20 minuutin aikana on autossani uskomaton meteli kusi lentää ja jokainen kissa paskantaa alleen ja sotkee itensä. Kolme kissaa (talvisin sisäkissoja) maksaa noin 8000egua jos ne elää 15 vuotta eikä niitä täydy viedä eläinlääkärille.
   
 9. herrakani

  herrakani 1st gear

  Meijän saaka-koira tykkää kans autoilusta pirusti. Kotona ei suostu tulemaan syliin, ärisee ja murisee, mutta autossa tulee usein kuskin syliin kurkkimaan ulos ratin takaa. Hyppää vieraaseen autoon sisään, jos jalkakäytävän reunassa on autossa ovi auki, eikä huomaa pitää hihnasta kunnolla. Veekasiautosta ei suostu lähtemään ulos, näyttää hampaita ja ärisee...

  Hyvä tyttö.
   
 10. Mopar Sally

  Mopar Sally 1st gear

  Minulla oli koira, joka haukkui Ladoille!
  Se teki sen ihan itsekseen ja oma-aloitteisesti.

  Meillä on aina kaikki lemmikit pitäneet autoilusta. Koirat eivät tiedä mitään parempaa kuin avoautoilu. Siinä vain makaat
  ja kaikki tuoksut tulevat freesinä nenään.

  Haukkui kerran jäniksellekkin ylen ylpeänä
  auton kyydistä, ja sitten pääsi kysyvä "hou?"
  kun jänis puikkasikin metsään ja auto eteni
  tiellä.

  Kynnet pitää leikata tarkkaan etteivät tee
  tuhojaan sisustan muoveihin, ja nämä eivät
  onneksi edes kuolaa.
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Hoh hoh!! Onpa taas skeidaa.
   
 12. rokkikati

  rokkikati 1st gear

  Meil oli joskus kaverin koira hoidos viikon ja ajeltii paljon Swingerillä. Vietiin se sit kaverille takas ni se hyppäs ikkunaa ulvoo meidän perää ku auto lähti pihasta. Sen jälkee se oli aina liinat kiinni ja vinku ku kuuli jossai kasin äänen. Taitaa nykyäänki vielä noi kasit huomata (olisko jotai 7 vuotta aikaa) :grin: :grin:
   
 13. Tweek

  Tweek 3rd gear

  Tosi juttu, et yhen tutun mimmin haukkua ei saanu Ladaan hinurillakaan.:lol: :lol: Kai niis Ladois on joku haju...
   
 14. Kurko

  Kurko Gearhead

  Jos se koira tykkää olla Chevyn kyydissä just sen vuoksi kun se haluaa että joku murisee takaisin.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  Meidän koira hakee aamulla lehden ja lukee sen itse ensimmäisenä, ei passaa mennä häiritsemään tai alkaa murisemaan. Juu, ja se keittää ilta kahvit tasan klo 19.00
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  meidän koira on siitä erikoinen että se käy pytyllä paskalla! kyllähän siltä tuo ruuan laittokin onnistuu..
   
 17. petro_din

  petro_din 2nd gear

  tästä taloudesta ei löydykku yks eläin ja se on kissa...
  tojotan ja ooppelin kyydissä se on yleensä huutanu yhtä soittoa matkan ajan... dodgessa se löhähti sohvalle matalaks ja täris siinä matkan ajan, mutta ei naukunu... liekkö woima ku mykistää :wink:
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  no kyllähän koirat nyt koirien autoissa tykkää olla! :lol:
   
 19. jviirret

  jviirret 1st gear

  Vihaakohan koirat tuota mun chevrolettia, vai tykkääkö ne siitä? On kuitenkin ainoa auto mikä mulla on ollut jonka renkaisiin koirat kusee...
   
 20. Hexa

  Hexa 1st gear

  Meidän kissapojat nukkuu hyvin vanissa. Alkuun, kun ei ollut ikkunalasia tavaratilan ja kabiinin välissä, vähäsen valvotti. (Putket mourusi takakopin alta hyvin). Nyt on väliseinän pleksilasi paikallaan ja uni tulee heti. Ja isommat koiratkin pysyy kaukana, jopa n. 50kg labbis toteaa, jotta pojat tuli käymään, ja äkkiä pois. 200 km unet vanissa on hyvät, niillä kyllä jaksaa! Iisalmeen jaksaa aina ajella, on siellä sentään niin reipas meininki, ettei missään muualla. Nimittäin kirjaimellisesti! Laki mukaanottaen, eikä niinkään vähemmissä määrin kiihdytellen.

  Siellä on Police Officerillakin jenkki ja ainakin minä käydessäni siellä ajan sillä hiljaa. Vaikkapa ihan wi**uillessani. Miksipä sitä pullistella koko ajan vaikka mille? En minä ainakaan keksi syytä moiseen. Vanilla annan sitten happea tilanteen vaatiessa niin paljon kuin lattia antaa myöten. Ynnä parit kumit.

  Sori tämä purkaus, mutta mulla on kaksijakoinen luonne. Erittäin vähän. Tuli mieleen vain. Että silleen. :lol:
   

Kerro tästä muillekin!