jenkit ja lemmikit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja timuli, 12.3.2004.

  1. Hexa

    Hexa 1st gear

    Kissanvihaajista on näköjään lehdissä puhetta aina välillä. Meidän kissakollien ilme kertoo aina asiaa: kun ei-kissanystävä käy kylässä, niin semmoisen ei ole hyvä tulla toista kertaa, ne muistavat. Olen aina puolipiruuttani sanonutkin, että kissanvihaajat halkaistaan ja syödään vihannesten ja häränpihvin kera... :grin: Ja kun muutetaan toukokuussa omaan asuntoon, niin tasan tehdään oma reviirimme tutuksi. Emme ole sikoja, mutta osaamme valita paikkamme. Timuli, karvakaveri ja muu hallintoneuvosto kutsutaan sitten saunomaan sitten ja heti. Eikä vastaväitteitä hyväksytä.
     
  2. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    V8-moottorien murinassa on jotakin rauhoittavaa musiikkia eläimille, toisin kuin eräät puolimoottorit. :grin:
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

    Heh. Iines-koira hyppää kans aina autoon sisään, jos on ovi auki. Volkkarissa se ei tykkää olla, kun siinä oli joskus paukkuva moottori. V8 mölinä sensijaan ei haittaa vaikka ampuis putkeenkin.
     
  5. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Ami tykkää kans autoilla. Edes ikä (10v) ei koiraHERRAA hidasta..
     
  6. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Heh... Iisalmessa liikkui aikanaan punainen '64(?) avo-Galaxie, ja aina miehekkään kokoinen sakemanni kyydissä. Puuttui vaan aurinkolasit... Hauska näky.
     
  7. wili

    wili 3rd gear

    Vanin kyydissä kulkee sopuisasti kolme labradorinnoutajaa. Ja pääsiäisen jälkeen neljä :grin:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    No meidän 19-vuotiaana poistunut kissakin oli
    Olds 350 dieselin-äänen ylin ystävä. Kissa oli samaa vuosikertaa kuin 79-Scottari ja se haetiin jo pentuna sillä samalla autolla.

    Sitten kissaa pääasiassa hoitanut ja ruokkinut ajeli sillä Scottarilla. Aina kun tuttu jytinä alkoi kuulua kissa ilmestyi pihaan retkiltään salamana ottamaan vastaan
    autolla saapujaa.

    Kun siten auton omistajalle tuli sairaalareissuja ja hän oli poissa nurkilta
    kissa luuraili metsässä yms. No kun kerran kissaa ei taas meinannut saada näkösälle, sain älyn väläyksen, ei kun Scottari tulille, niin kissa oli viivana pihassa...

    Fiksuja ötököitä nuo elukat.
     

Kerro tästä muillekin!