"Jenkki" Charger kenen + E.T. Mustang missä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 2x4bbl, 20.2.2006.

  1. dust3r

    dust3r 3rd gear

    onpa hyvin säilynyt.
     
  2. xp

    xp Gearhead

    Hatara muistikuva (liekkö vääräkin) että ET Mustangilla teki jolu stunt-kuski näytöksiä.

    Lisäksi tekisi mieli väittää että IKI-ASU ei tehnyt Beaversseja, Warrickeja kylläkin. Mahdollisesti Pickers (Caddyn keulakuva merkin tunnuksena) oli heidän merkkinsä myös.

    Mainoslause 70-luvulta: "Anni Kauppinen villiä 50-luvun muotia", Elviksen naamalla koristettuja tarroja löytyy vielä tarrakokoelmasta.
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Mulla on kanssa mielikuva, että näin E.T.-Mussen jossain mainoksessa. Etuspoileri/puskuri oli jotenkin siipeensä saaneen näköinen, keula oli vaaleanpunainen(?) ja siinä jotkin juorulehden(?) mainokset ja tosiaan auto piti olla jossain stunt-showssa. Muistan funtsineeni, että kai autolle fiksummankin kohtalon olisi suonut. Myöhemmin auto oli kuitenkin myynnissä jossain värikuvalla, V8, automarket tms. ja mm. orkkis E.T. konepelti oli kuosissaan eikä mainoksista tietoakaan. Oliko kuva vanha, oliko mainokset vain teippejä, kuka, mitä, häh? Taidan muokata otsikkoa, niin eiköhän sieltä vastaus saada.
     
  4. electra1

    electra1 Gearhead

    Yks päivä tuli luettua veekasia 3/00 ja siinähän tuo E.T musse näytti olevan myynnissä. Lieneekö vielä nykyään tuossa kuosissa kuin kuvassa.
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Voi olla, mutta ainakaan sitä takaluukkua siinä ei enää ole. Siis missä se on? Nyt rakkarit rohkeasti vaan havaintoja E.T. takaluukusta.
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei muuten ollut 70 lopun, vaan early '70ties milloin noi Chargerit oli aika uusia.
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Pakkohan se ilmotus oli kaivaa esiin. Sitten 1/84 esittelyn, sivuputket ja isot roiskeläpät poistettu, kilvet vaihtuneet, etuspoikka kolhittu, etupuskuri ja -vilkut puuttuu, samaten lisävalot, takaspoileri puuttuu, konepelti sama, mutta koko keula lienee maalattu uudestaan ja koko kopan yli vedetty shelby-raidat. Heppa puuttuu keulasta, maskin ritilää ei nää noin pienestä kuvasta.
    Ko. auto on itselle sikäli legendaarinen, että se on esitelty ekassa ostamassani Veekasissa. Aiemmin lehteä pääsi selaamaan vain serkulla käydessä, jos se antoi luvan, olinhan tuolloin 9-vuotias. Taitaa olla kohta 10 vuotta, kun ostin rompetorilta parempikuntoisen version lehdestä, edellinen oli yksinkertaisesti luettu puhki reilun 10 vuoden aikana.
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Ai tuo Charger oli maalattu jo noin melkein uutena,sitä en tiennyt ja se oli multa vähän sellainen heitto! Ekan flake-maalatun auton näin -79 ollessani aika pieni pojan nassikka kokkolan jenkkiautonäyttelyssä,kun nykvist toi näytille voitokkaan parisiennensä jonka varmaan alan vanhemmat harrastajat muistaa hyvin? Siitä näyttelystä mulle jäi tämä "vamma" :lol:
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    ET Mustang tuhottiin tosiaan jokunen vuosi sitten jossakin stunt show:ssa.

    Se oli keulakolaroitu ennen sitä,korjattu jotenkin ja maalattu keulasta kirkkaan oranssinpunaseksi,mutta perässä oli vielä ne ET aiheiset maalaukset.

    Olisko temppu ollut jopa Yllytys Hulluissa...temppu oli jokin hyppy tai autodomino ja se on esitetty telkkarissakin.

    Joten tuskimpa sitä autoa enään on olemassa... :(
     
  10. Sreet Hemi

    Sreet Hemi 1st gear

    Tässä Pontiacissa oli muistaakseni ketjuratti ja sivulle käätyvät etupenkit ym.
     
  11. kime2

    kime2 Gearhead

    Näyttelyissä taisi ollakin ja taitaa sama ratti löytyä yhä leksalta!
     
  12. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Arpajais voittona tai ostettiin Raahen ymparistoon. Jotain haikkaa oli koneen kanssa, kun kaveri osti sen Raaheen tuohon kasi tien varteen. Osto tapahtuma oli vaikea ensin yksi taman omistajan tuttu sai ostettua auton ja heti nurkan takana tehtiin luovarit toiselle kaverille. Tuossa jenkki purkka maalauksessa oli jotain vikaa, kun han maalasi auton valkoiseksi sinisella Candylla. Ennen maalausta han kysyi jos Hellas sponssaisi niin han maalaisi sen samoihin jenkki purkka vareihin, mutta heita ei kiinnostanut. Raahesta auto ostettiin Vaasaan, ja jonkun sitkean huhun mukaan tuhoutunut siella kolarissa? Eka kerran nain auton kun se pyori Armin ja Dannyn keikoilla mukana.
     
  13. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tuo Nyqvistin Leksan 70 Parisienne maalattiin Raahessa tuossa 80-90 luvun vaihteessa kullan variseksi kuviolla. Saali etta tuo flake vihrea maalaus tuhoutui. Mielestani auto oli paremman nakoinen vihreana. Koneena oli 454. Tuon jalkeen autoa en ole nahnyt.
     
  14. jt

    jt 3rd gear

    Pontiac oli kaverillani 22 vuotta.Auto voisi olla nyt ostettavissa kaverin kuoleman johdosta.Väri on vieläkin kulta,kuviomaalaukset kyljissä.Sisustus on sama vihreä halkaistu plyyshi,kääntyvät etupenkit ja peilikonsoli.Tekniikka on alukantinen 454+th 400 loota.
     
  15. KTM

    KTM Gearhead

    Pontiac on vallan hyvässä iskussa. Pääsin näkemään auton viime kesänä. Näyttelyaikojen väri oli muuttunut kulta/punaiseksi, mutta muuten peli oli täysin vanhassa näyttelykuosissa. Sisusta oli hienossa kunnossa ja jopa peilikeskikonsoli oli paikallaan.
     
  16. Fastback

    Fastback Gearhead

    Tämän väitteen kumoan justiinsa. Grazy Uuskosken piti tuhota ET mustakanki jossain pituushypyssä, mutta toisin kävi. Nelisen vuotta sitten näin ko. ET Mustangin Keljonkankaan ABC:b pihassa tarkastamassa ilmanpaineita. Koko auto oli kuin kasin esittelyn jäljiltä + kymmenien vuosien patina päälle ja konepellin lasikuidussa oli halkeamia. Keskustelin auton omistajan kanssa silloin jonkin aikaa ja ihmettelin ettei autoa oltu tuhottu em. stuntissa. Auton sen hetkinen omistaja asui Vaajakoskella ja sinne se kai päätyi? Sen jälkeen ei ole havaintoa sen vaiheista, ainoastaan kuulopuhe jossa autoa on tarjottu jollekin.

    ----
    edit:

    luin nuo muutkin viesti ET mustakankista ja takaluukkua en muista mutta kyljissä oli vanhat motiivit ja ET oli aika selkeesti jossain maalattuna. Keulaa en muista tarkasti muuta kuin scoopin. Etuspoileri oli kolhaistu johonkin.
     
  17. kime2

    kime2 Gearhead

    Oliskohan tuota parisienneä mahdollista tulla joskus katsomaan? Oliko tuo kone jo leksalta lähtiessä alukantinen,vai onko kannet vaihtunut myöhemmin?
     
  18. kypo

    kypo 1st gear

    joo,huomasiko kukaan tuossa tais olla syksy puolella kun oli myytävänä musta mustang 8:lla ja manuaalilla... jos en oo pahasti väärässä niin se on et mustang.... muuttanu vaan muotoosa
     
  19. KTM

    KTM Gearhead

    Laitetaan muutama kuva Nyykän entisestä autosta näkyviin. Jos kuvat häiritsevät omistajaa niin poistan ne kyllä näkyvistä.

    kuvien laatu ei ole häävi, mutta vanhalla kamerakännykällä ei ihmeisiin pysty :-?

    Edestä
    Takaa
     
  20. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    V8 5/05 mv-market: tuhti rengas/vannepaketti ja sivuskoopit on yhteistä, paha mennä sanoon. Paikkakunta on Kouvola, mutta en muista nähneeni autoa liikenteessä.
     

Kerro tästä muillekin!