Jenkkiautoja MonsterJam Showhun?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 1.10.2008.

  1. fe390

    fe390 Gearhead

    Kerholle saapui alla oleva tiedustelu:


    Hei!

    Sain mukavan puhelun Monster Jam -shown järjestävältä taholta ja he kaipaavat noin kymmentä upeaa ja näyttävää jenkkiautoa Hartwall Arenalle Monster Jam -näytösten yhteyteen 1-2.11. Huom, nämä ei ole ne autot, joiden yli ajetaan, vaan ovat osa showta esiintymällä ja ajatuksena on jotain sinnepäin, että näillä "meidän" autoilla ajetaan kierros areenan ympäri, ja esimerkiksi avoautoista voisi ampua "paitatykillä" t-paitoja katsomoon.

    Mielenkiintoista touhua ja ehdottomasti GM-Cruisers on mukana. Kyselin cruiserslaisten mielipiteitä ja pari jo heti ilmoitti autonsa olevan käytettävissä. Järjestävä organisaatio valitsee autot ja olen luvannut olla välikätenä hommaamassa autoja tyrkylle. autoa ajaa joko omistaja itse tai valtuuttamansa. Palkkiota tästä ei tule, mutta saataisiin kerholle näkyvyyttä ja mahdollisesti koko harrastuksen piiriin uusia innokkaita ihmisiä. Kutsu tuli AMC-klubin kautta ja järjestävän tahon mukaan merkeillä/malleilla ei ole väliä, näöllä on.

    Cruisersiltä ei tunnu kuitenkaan löytyvän riittävästi halukkaita, eli kiinnostaisiko teidän kerhojanne tämä tempaus? Olisitko sinä kiinnostunut tai tietäisitkö jonkun upean auton mukaan? Laita pikaisesti kuva autosta jota ehdotat (mielellään tietysti läheltä pääkaupunkiseutua, keleistä kun ei täällä koskaan tiedä), niin välitän sen asap. Livenationille.

    Rahakorvausta tästä ei saa kukaan autojen tuojista, mutta tarjosivat (perheelle) vapareita, eli muutamia. Mielestäni tämä olis kuitenkin oiva paikka saada harrastuksellemme näkyvyyttä ja mahdollisesti sitäkautta uutta "verta".

    Toinen mahdollisuus olisi lähteä mukaan show:n talkooporukkaan, joille olisi tarvetta to-su siinä lokakuun lopussa ja marraskuun alussa. Palkkiona sama, eli lippuja perheelle ja esim. auton kanssa tuleva voi olla mukana myös talkoissa. Heillä on ollut aiemmin joku moottorikerho tekemässä tätä, mutta he eivät lupautuneet mukaan enää tänä vuonna. Cruisersilta alustavasti olisi ilmoittautunut n. 5 talkoolaista ja mielellään 12 kuulemma otettaisiin. Jokaisen ei ole pakko olla kaikkiä päiviä, mutta mieluusti useampia päiviä/hlö, niin että hommat ja näytöksissä jeesaaminen sujuisi.

    terveisin Mirja

    pj@gm-cruisers.fi
     

Kerro tästä muillekin!