Jenkkiauton omistava nainen kaipaa neuvoja..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Greywolf, 15.2.2003.

  1. Greywolf

    Greywolf 1st gear

    Kertokaa joku tietämättömälle Dodge pick up vm.1989, 318 koneella, omistavalle tytölle joka ei haluaisi luopua hienosta autostaan miten onnistuisi dieselöinti tai koko koneen vaihto dieselkoneeseen, onko kuinka kallista? kuka ja missä tekee tämmöisiä? (itse en osaa). Autossa on manuaali laatikko, meneekö sekin silloin vaihtoon?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Greywolf 2003-02-15 17:01 ]</font>
     
  2. morjens

    morjens 1st gear

    viekö tuo 318 niin paljon bensaa että kannattaa ajatella vaihtoa.dodgessa on kyllä käytetty ilmeisesti cumminsin tirsseliä(?)ja saahan sinne modifioitua melkeen mitä vaan.moottoriswapit ovat kuitenkin teetettynä tosi kalliita jos haluaa kunnollisen(useampi tuhat euroa)ja diisseli kalliimpi huollattaa ja onhan bensakasi aina se oikea(vaikka itellä gm 6.2 diisseli)eli ellei aja aivan stnsti kestää kauan että vaihto maksaa ittensä takaisin. Mutta jos diisselin haluaa kannattaa mielestäni hommata valmis diisseliauto
     
  3. morjens

    morjens 1st gear

    niin ja muuten tuo dieselöinti tarkoittaa juuri dieselkoneeseen vaihtoa
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Heinolassa USA-osassa toimii (ainakin ennen) kaveri joka noita tekee. Maksaa varmaan n.5000€ joten ei kannata? Tuolla rahalla ostaa aika monen vuoden bensat. Kunnossa oleva tuollainen kun ei kuluta kun 11-15 ajosta riippuen.
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Uudessa Mobilistissa oli myynnissä vanhempi Dodge pick-up alkuperäisellä Mitsubishin diesel-kutosella, oli vielä käyttöentisöity. Kyllä mä kanssa miettisin 2 krt swapin kannattavuutta. Paljonko 318 syö bensaa nykyisin? Jos aletaan yli 20 lukemista puhumaan, niin jossain on varmaan häikkää. Ja häikäthän saa aina korjattua.
     
  6. Yogi

    Yogi Gearhead

    Eikö Mitsun diesel ole tuhottoman kallis korjata? Eräs alan asentaja sanoi, että siinä missä saa mäntäsarjan tavalliseen 2000mk:lla, maksaa Mitsu-dieseliin yksi mäntä 1600mk.
     
  7. coroNet

    coroNet Gearhead

    Taitaa pitkän siivun ajella sillä bensakoneella, jos alkaa vertailla dieselöinnin kustannuksiin. Aihion hankinta (moottori+laatikko?), mahdolliset peruskorjaukset, tarvittavat irtohilppeet ja vielä työn teettäminen vieraalla. Ei taida toi swappi kannattaa, jollei tosissaan rakasta sitä raklatusta. :smile: Ennemmin myy nykyisen ja ostaa valmiin dieselin. Mun mielestä.
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Onko se Mitsubishi-moottorinen malli ihan tehtaan tekema vai? Joskus taannoin Kalkkirannan autossa ihmeteltiin moottoria mutta jai epaselvaksi tekiko niita Dodge vaiko maahantuoja...
     
  9. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Kustannuksia tulee pirusti varsinkin jos ja kun joudut teettään sen swapin jollain ulkopuolisella. Swappi vois kannattaa jos sulla olis tilat, vehkeet, sopiva dsl-kone (+looda?) nurkassa oottelemassa, eikä autolla tarttis ajaa muutamaan viikkoon. Mullakin oli joskus tollanen Rami, mut en päässy ikinä ajeleen sillä kun se meni kuljetusbussiin vaihdossa.
     
  10. Greywolf

    Greywolf 1st gear

    Eihän se kyllä bensaa vie kun n.10l satasella että ei se sitte tosiaan kannata. Auton vaihtoakaan en taida harkita kun joutuu hevoskoppia hinaamaan, on muuten erittäin hyvä siihen tarkotukseen tuo Dodge. Taidan ennemmin etsiä miehen joka sitä osais korjata..
     
  11. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ennenkuin retkahdat ensimmäiseen, tee kuitenkin vertailua merkkikorjaamon ja miehen välillä. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa :grin:
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

     

Kerro tästä muillekin!