Jenkkipurkaamoita Saksassa....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jpaitala, 17.9.2004.

  1. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Olis suburbanin takapenkin puolikas etsinnän kohteena, mutta ei tahdo oikein ottaa tuulta purjeisiin. Californiassa olis mutta postimaksut olis 1000€, joten ei oikeen kiinnosta.
    Olisko saksassa mitä mestoja mistä kysellä/ettiä. Luulis olevan postin/kuljetuksen olevan halvempi/helpompi.

    Kiitos.
     
  2. fe390

    fe390 Gearhead

    En tiedä mistä penkkejä löytää, mutta älä nyt ihmeessä tuon kokoisia paketteja postina lähetä. Käytä suomalaisten huolintaliikkeiden palveluita.
    Arvioisin että takapenkin kuljettaminen Saksasta Suomeen maksaa noin 100,- eeroa lähettäjältä noudettuna, kotiisi toimitettuna. Terminaalista terminaaliin selviät varmasti viidelläkympillä.
    Myös jenkeistä saat kiireettömän lähetyksen kappaletavararahtina merikontissa HUOMATTAVASTI alle tuhannen euron.
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Otappa yhteyttä Osby Bildelarin Ruotsissa. Kommunikointi onnistuu myöskin Englanniksi. Ja he näkevät suoraan tietokoneelta onko osaa vai ei. Kävin siellä viime kesänä ja siellä oli paljon GM vehkeitä purettuna. Ja kaikki viimeisen päälle järjestyksessä. Kannattaa jopa käydä itse paikan päällä. Hinnat Ruotsissa on mielestäni kohtullisemmat kuin Suomessa.
     
  4. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Osby Bildelar vastasi kiitettävän nopeasti sähköpostilla välitettyyn tiedusteluun, mutta heillä oli tarjolla ei mitään autooni.
    Joten etsintä jatkuu...
     
  5. villek

    villek 1st gear

    Voin kokemuksesta kertoa että saksasta et jenkkien purkuosia löydä.
     

Kerro tästä muillekin!