JIM-Kaarakaksikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kustom STW, 7.1.2009.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Saman huomasin :rotfl:
     
  2. Macho

    Macho Gearhead

    Re: KH

    toihan onkin hyvä idea! Suomalainen autonrakentelusarja. Ihan sama mitä siinä tehtäis, ainakin itte killittäisin joka jakson!
     
  3. stangrider

    stangrider Gearhead

    Onhan tämä jonkinlainen päänavaus
    kotimaisiin sarjoihin. Luulin, että ohjelman kesto on vitsi..
    mutta EI, onkohan mainoskatko, ennen , välissä ja jälkeen ohjelman?
    Uusitaan kylläkin 4 kertaa..


    MTV3 Max.
    19.1.2009

    Jenkkiautot: 1951 Plymouth Belvedere
    klo 21:55 - 22:00
    Kotkalainen Ilkka Koskenheimo teki mieluisan latolöydön jo 1970-luvulla. Plymouthin pitkään kestäneeseen entisöintiin osallistui myös Ilkan vaimo. Hän kutoi kangaspuilla oikean sävyiseksi värjätyistä langoista yli 20 metriä kangasta penkkien verhoilua varten.
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tuntomerkit täsmäisivät pimp my rideen. Antaa kyseisestä pajasta varmaan erittäin "hyvän" kuvan, ku ruostereijät stumpataan umpeen alumiinilla ja popniiteillä. Ja kun kattoo millaisia paskakasoja ne romut on ennenku niille tehdään mitään, niin uskaltaisin väittää ainakin suurimman osan haetun joko romuttamolta / purkaamolta. Tai sit niillä omistajilla on todella vakava itsesuojeluvaiston puute... :odroll:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Olis muuten oikeesti mielenkiintoista nähdä noi pimpmyride autot vaikkapa parin vuoden kuluttua tosta "valmistumisestaan" :odroll:
    Mahtaakohan monikaan olla pysyny kasassa tai edes millään lailla liikennekuntoisena :poff:
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    MTV:ltä tulee välillä seurattua kyseistä sarjaa, ja siinä on ollut ainakin yksi jakso missä on kyselty autojen ja omistajien kuulumisia jälkeenpäin. En tosin muista kuinka paljon jälkeenpäin, tuskin paljon. Eniten v*tutti ku yhdelle jannulle tehtiin 70-71 avo chevelle (josta tuli poikkeuksellisen tyylikäs sarjan linjaan nähden), niin eikös se naama virneessä selittänyt kuinka se oli vetäny sen saman päivän aikana lunariin, kun sen sai alleen. :mad: Tosin tiedä sitten oliko totta vai käsikirjoitettua, mutta nosti ainakin mun verenpainetta... :poff:
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä ne mainokset näytetään ennen, jälkeen ja välissä. Mainosten väliin mahtuu sitten alkukuva ja lopputekstit. :wink:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niin ja kun toi on MTV:n ohjelma niin tosta mainoskatkojen väliin ehkä jäävästä pienestä ajasta 90% on tietenkin vielä toimittajan ja jonkun alan asiantuntijaks löydetyn spekulointia aiheesta :poff:
    Loput muutama sekunti sit ehken vilautetaan pikkusen autoakin, mikäli siis tolta spekuloinnilta liikenee aikaa moiseen joutavuuteen :odroll:
     
  9. kotikukko

    kotikukko 1st gear

    Tai parempi kuin Monsteritalli: "Jesse James tekee Mustangista ruohonleikkurin. Lopuksi räjäyttää koko jaskan. Budjetissa ilmaisosat 50 000 taalaa ja ostettuja osia 200 taalalla. Lopuksi kaikille asennustyökalut ja Monsteritalli-CD".
    Uskomatonta shittiä.
     
  10. ata

    ata Gearhead

    Paitsi kun tuo tulee MTV3 MAX:ilta, niin siellä ei ohjelmien keskellä ole mainoskatkoja, vaan kaikki mainokset tulevat ohjelmien välillä.
     
  11. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Re: KH

    Niin, mutta jos oikeesti alkais tekemään ohjelmaa Overdriven käyttäjien auton rakenteluista, niin materiaalia varmasti löytyis useaan tuotantokauteen. Materiaali olisi kansainvälisestikin korkeaa luokkaa, eikun filmiporukka kasaan!
     
  12. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Se Miami Vicen alkupään jaksojen musta 'Ferrari' oli Corveten alustalle lätkäisty replica, että olivat pojat kuitenkin aavistuksen jäljillä (vahingossa??) :poff: Miami Vicessa toki oli C3:n alustaa käytetty ja pojat ropasivat C4:a, kuitenkin on jonkin verran eroa alustassa.

    Ja jos saisin euron jokaisesta "Onks toi se Ritari Ässän auto?" - tyyppisestä kysymyksestä liittyen tuohon omaan huussiin, niin olis äkkiä virirahasto kasassa. No joo, tuossa ohjelmassa sentään ollaan autojen kanssa tekemisissä, niin voisi kuvitella, että älyävät autoista vähän tavallista sukankuluttajaa enemmän.
     
  13. tammercity

    tammercity Gearhead

    Kuulostaa tutulta :lol:
     
  14. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    No tuossa sun tapauksessa ymmärtää yskän :rotfl:

    Mulla kun on sentään ihan eri merkkinen kulkupeli.

    [​IMG]
     
  15. mie

    mie Gearhead

    Kuitenkin lähetysajankohta menee sen verran perseelleen mainosten takia, että digiboksilla turha yrittää tallentaa. Saisvat lähetysajat kyllä pitää kutinsa kuten ylellä. Tuo kiesi lienee sama, joka on suht uudessa Mobilistissa esittelyssä.
     
  16. impala67

    impala67 Double Gearhead

    olen monta kertaa ylistänyt sitä että digiaika on parantanut teeveeohjelmien laatua n.100 prosenttia. ainakin aiheiden osalta. muistan näin vanhana setänä hyvin vielä aikaa kun ihmeteltiin että ruotsin teeveessä on oikein teeveeohjelma, jossa on autoja. ohjelma trafikmagasinet, joka oli perus tm tasoista höttöä yleisesti autoilusta... joskus oikein koeajokin.

    nykyään tulee jos jonkinlaista virityspajaa tai auton kustomointi-(tuunaus) sarjaa. en pysty samaistumaan tähän tuskaan jota jotkut kokee muutaman käännösvirheen takia. siis teeveestä tulee talliin menemiselle vaihtoehtoisia tuotoksia leffojen lisäksi. hienoa.
     
  17. ata

    ata Gearhead

    Samaa mieltä.
     
  18. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    juu olen minäki mielissäni et tulee vaikka minkänäköstä auto ohjelmaa paskalaatikosta verrattuna entis aikaan ku meillä näky telkussa jopa 2 kanavaa mut sillo harrastelinkin vasta lelu autoja.. :odroll: jos ne ohjelmat ei miellytä ni ei niitä vissii oo pakko kahtoo,voepi mennä vaek sinne talliin roplaamaan tae kahtoo salattuja elimiä tms. :poff: sese vasta paska sarja onkin.. :mad:
     

Kerro tästä muillekin!