jimmy heittää vapaalle!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 18.10.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miksi on tärkeää arvailla kuinka paljon jollain on töitä ??? sekö tässä nyt on pointtina. Kyllä se asiakas itse päättää mistä apua hakee, harvemmin täällä nyt niin ohjailtavissa ihmiset on että lähtee juoksemaan ensimmäisen ilmoituksen perään ja jos lähtee niin onko se ilmoittajan vika ?
     
  2. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Olin taas minä tuossa edellä...anonyyminä.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Lukemisen ymmärtäminen taitaa tökkiä useammallakin hemmolla.

    Lukekaa uudestaan hitaammin "Kukaan ei ole kieltänyt antamasta asiantuntevia neuvoja keneltäkään."

    Ja olen ihan samaa mieltä että tervetuloa kaikki antamaan niitä neuvoja, mutta myös tervemenoa kaikki pakkomainostajat. Sitä roskaa on sähköpostit ja vielä postilaatikkokin pullollaan joka päivä.
     
  4. Lexa

    Lexa 1st gear

    Jees...en tunne Jamanttia itekään, mutta en kyllä tykkää kyttyrää jos täällä neuvoo. Jos iteki tappelee jonku helepon homman takia ja siihen heleppo ratkasu, eikä täältä harrastelijoilta apuva löydy, niin miksei "ammattilainen" saa neuvoa. Siihen pikku mainos lisää (bonuksena), niin en mää siihen kuole - varsinkaan kun em. mainittuun virmaan etäisyyttä apaut 650 km...

    Tuossa yksi heitti, että ne "hyvät" firmat tiedetään jo etukäteen...mistäs hele***ä tämmönen nyybie näitten tähtilippumaan hyvät tietäs?


    Mää en ainakaan pahaksi panis jos täällä tulis vielä avoin hintakilipailu...sehäs se vasta vänkää olis...tilais sitte viestiketjun viimeiseltä tarjovalta osat :D

    Olis oikeen kannattavan vuorovaikutteista tää internetin käyttö... :eek:

    Ps. Ei niin tosissaan....
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eiköhän sen rapakisaajankin olisi jo aika kaivaa herneet nenästään ja käsittää, että joka helvetin tyyppi täällä varmaan tietää myös sen, että sä olet vastaavalla alalla töissä (lue: ilmeisesti kilpailija) ja neuvot myös ihmisiä täällä.

    Herralta on varsinkin turbiini- /lootaongelmissa tullut varsin asiantuntevia kommentteja ja minusta itsekin voisit kertoa, että hyllystä löytyy sitä ja tätä.. Ei kai tää nyt mikään venäjä ole, missä keskustelupalstoillakaan ei saa tunnustaa myyvänsä kuin ladan tai belarusin osia?
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    En tiä, moniko firmaäijä näillä palstoilla heiluu, mut itte on kyllä pakko osallistua nimettömänä tähän keskusteluun(nimimerkillä normaalisti). Ainakin mä oon täällä sentakia, et täällä on kiinnostavia aiheita, voi antaa tietoo (jos osaa) ja tää on aika hyvää viihdettä. On kuitenkin kokemusta/tietoo aika kohtuullisesti. Harrastajana mää täällä heilun en kauppiaana. Epätoivoiset jutut/osat: Neuvon yritykseen joka ei läheskään aina ole allekirjoittaneen työpaikka. Normitapauksissa jokainen saa itse selvittää mistä saa tai joku muu kertokoon. Kun täällä neuvoo jotain kaveria, niin se on toivottavasti jonkun myyjän palveluaikaan lisää. Joku kirjoitti jollain osastolla (oisko ollu vauhtikaupat kusee), et kaveri soittaa liikkeeseen ja "puhelinlinjalla korjataan jo autoa". Se on ihan ok tiettyyn rajaan asti. Myyjät monesti tietää tyypillisiä vikoja. Kaveri voi kysyä jotain osaa ja kuvailee vikaa, niin myyjä sanookin et et sää sitä tartte vaan tän. Se on ok. mut sitten kun on myös tän tyyppisiä juttuja: Takapäässä kolisee, mitä perä maksais jos siinä vika, entä iskarit, pakoputken kannake ym. en oo tutkinut missä vika mutta mitähän se väärä osa maksais. Ei oo tavallaan ihme että joka paikassa on kiire ja unohdetaan asioita tai suhtautumistapa saattaa olla kireähkö. Varmaan jokainen kauppias haluaisi olla ystävällinen ja yrittää hoitaa kaikki asiat, mutta mekin ollaan vaan ihmisiä. Toivottavasti kukaan ei ota hernettä nenään, koska kirjoitan tään asian ihan hyvällä mielellä PISTE
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuossa yksi heitti, että ne "hyvät" firmat tiedetään jo etukäteen...mistäs hele***ä tämmönen nyybie näitten tähtilippumaan hyvät tietäs?


    Tämä Nyybie vain sattuu harrastamaan ja kyllä kaverien kanssa on vuosien varrella tullut selväksi miksi osat osatetaan tietyistä opaikoista ja miksi tietyt rempat tehdään siellä missä tehdään. On nää jenkkivehkeet kuiteskin sellasia marginaalivehkeitä että ei näissä ympyröissä kauaa tartte hillua kun tietää miten homma pyörii. Siks välillä vituttaa kun täällä kaikenkarvaset amisvirittäjät kertoo aina että hae sieltä ja vie sinne korjattavaksi kun tietää että k.o firma ei tiedä mitään koko hommasta ja taas tuloo lisää 1 vittuuntunut harrastajat joka siirtyy japskimopoihin. Helkkarin asiantuntevasti heepot kertoo faktoja vaikka jo v-8:a selaamalla pääsis suurimmista mokista eroon. Ei tän palstan neuvot tahdo oikeen poiketa tosta karvanopat ja perä ylös virittämisestä. Ja kiitos yksinkertaisten (ja pihien) harrastajien maassamme toimii lukuisia yrityksiä, joiden pihat luulis porukan kiertävän kaukaa mutta kun ei. Ja sitten kun joku palstalla varoittaa noista buulaakeista niin jostain syöksyy kymmenen heeboa kehumaan kuinka hyvä ja halpa k.o paikka on. Onks koskaan tullut mieleen että k.o paikalla on käytössä useita nimimerkkejä samaan aikaan ? No tulipa taas avauduttua mutta kun touhu on pöllön puuhaa niin eit kait sill esitten mitään voi. Köyhtykää, kärsikää ja äänestäkää verojen korottamisen puolesta...
     
  8. Lexa

    Lexa 1st gear

    Tuolla nyybiellä tarkoitin kyllä itteä... :lol:
    Eli eka jenkki alla, niin nuo osaputkat on kaikki vielä outoja. Mutta tällä osatarve-vauhdilla tulee tutuksi :eek:

    "Onks koskaan tullut mieleen että k.o paikalla on käytössä useita nimimerkkejä samaan aikaan ?"
    -> Mielenkiintoista...
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mun hyllyssä ei ole kuin tyhjiä kaljapulloja :eek: .

    Opin jo kersana sellaisen sanonnan kuin, älä tee toisille sitä mitä et haluais itelles tehtävän!


    Ai niin on siellä väliaikaisesti täysiäkin :odroll: .

    Pitäiskö laittaa sinne hyllyyn vielä pari tyhjää hernesoppatölkkiä mihin vois niistää välillä :rotfl: .
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    Nojoo, ei niin vakavaa tämä kommentointi täällä kait ole :lol:

    Mun mielestä vaan ei ole mitään ongelmaa, jos joku asiantuntija kertoo (kuten tämän threadin aikana) että sulla vois olla tää ja tää vialla, ongelma selviää, "asiakas" ihmettelee että mistäs tuommoisia osia voi saada ja joku vielä siihenkin vastaa.

    Eri asia on luonnollisesti se, että joku ***kku tunkee puoliväkisin ylihinnalla ja tekaistuin vikakertomuksin asiasta mitään tietämättömälle hepulle miljuunan edestä roinaa.. Semmoisille niskalaukaus. Toisaalta nämä heput täällä varmasti kuulevat kunniansa alta aikayksikön.

    Keep on rockin' mudracer. Ei mitään henkilökohtaista vittuilua ollut tarkoitus heittää, kettumainen työpäivä ja hermot kireällä. Sorry...
     

Kerro tästä muillekin!