Jo-han 1964 Cadillac penkkiongelma

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja juko7, 29.11.2010.

 1. juko7

  juko7 Gearhead

  Pitäisi kasata tuo (jo jonkun vähän aloittama) malli ja siinä on jonkun toisen vehkeen etupenkit (tietääkseni jo tehtaalla tehty kämmi?)

  Voisinko jotenkin hyödyntää takapenkkiä oikean pintakuvion kopioimisessa jollain valusysteemillä tms? :eek:
   
 2. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  Mulla olis tuollainen käkkylä osina ja muistaakseni siitä puuttuu vaan takavalot ja renkaat/vanteet
   
 3. juko7

  juko7 Gearhead

  Onko siinä etupenkki samaa kuosia takapenkin kanssa? Nyt on edessä jotkut erillispenkit joissa kauhean ISOT napit. Onko sarja kaupan? Hinta?
   
 4. Buddy

  Buddy 1st gear

  Siinä Jo-Hanin -64 caddyssä on tosiaan käyny joku kämmi jo tehtaalla sillä etupenkit ovat juurikin mainitsemasi kaltaiset. Tein entisestä -64 avostani kerran pienoismallin niin duunasin etusohvan jostakin muun auton penkistä ja kaiversin salmiakkikuviot penkkiin. Hyvän penkkiaihion vois saada vaikka -59 caddyn penkistä.
   
 5. Buddy

  Buddy 1st gear

  Täs on kuvia tekemästäni -64 caddyn etupenkistä. Se ei todellakaan ole oikeiden mallinrakentajien tasoa mutta muodot ovat suht lähellä oikeaa.
  http://kuvablogi.com/nayta/2874622/
  Aihio tais olla AMT:n -57 Chevyn etupenkki jonka muotoja täydensin polyesteripakkelilla. Penkin verhoilukuviot kaiversin mattoveitsellä tms. ja tereet tein ompelulangasta jonka liimasin pikaliimalla paikoilleen. Napit tein muistaakseni siten että laitoin hammastikulla erikeepperitipat. Liian isothan ne ovat mutta mulle kelpaa. Tää avo on tehty Coupe De Villestä joten aurinkolipat jouduin tekemään itse. Tein ne rautalangasta ja tulostuspaperista jonka kyllästin pikaliimalla. Rättibootti on tehty polyesteripakkelista sekä pikaliimalla kyllästetystä paperista ja tereet niin ikään pikaliimatusta ompelulangasta. Se on myös huomioitava jos rakentaa umpimallista Jo-Hanin -64 caddyä että siinä on avomallin sisusta joten takapenkkiä on levennettävä jos sisustasta haluaa oikean mallisen. :wink:
   
 6. juko7

  juko7 Gearhead

  Täytyypä kokeilla jos hankkis tuollaisen chevyn penkin aihioksi! :)
   
 7. Buddy

  Buddy 1st gear

  Muisti petti taas. Katoin äsken penkin alle ja sieltä pilkistää vaaleanpunaista muovia joten lähtökohtana olenkin käyttäny -59 Caddyn penkkiä. Täyskokoisissa Caddyissä on käytetty samankaltaista penkkirunkoa vuosina 59-64 joten noiden vuosimallien sisällä olevien GM autojen penkki olis varmaan paras vaihtoehto aihioks.
   

Kerro tästä muillekin!