Jo perinteinen kokoontuminen & Rompetori Liedossa 1.5

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja MuscTor, 5.4.2005.

  1. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Liedon mobilistit ry järjestää jälleen perinteisen (jo 20 v.) harrasteajoneuvokokoontumisen rompetoreineen Liedossa 1.5.2005 klo 09.00-15.00 ZOOLANDIAN parkkipaikalla. Paikka on siis muuttunut muutamasta edellisvuodesta. Opastus Zoolandian kylttien mukaan pääteiltä.

    Myyntipaikoista yhteyttä Ilkkaan: 0400-940 466

    Zoolandian eläintarha auki normaalisti samana päivänä. Nyt siis koko perheen voimin viettämään vapunpäivää Lietoon ! Lapsillekin löytyy katselemista, mikäli mobilismi ei vielä ole mieltä vallannut...
     
  2. makke

    makke 1st gear

    Ensin oli keskustassa vanhan OP:n pihalla, sitten keskustan S Marketin parkkipaikalla ja nyt Liedon asemalla Zoolandian parkkiksella. Kohta varmaan mun talli pihalla.,sillä lähenee koko ajan uhkaavasti. :lol:

    Ei vaan... sitä piti sanomani, et jos ja (kun) väkeä paikalle saapuu, niin saa toki tulla vierailulle mun luo Garageen kaffelle. Voisin pistää kaffet tippumaan ja hakea pullaakin. Sanotaan vaikka kello 15 eteenpäin. Niin ja mun garage on siinä hyvin lähellä.
    Jos joku innostuu tulemaan moikkaamaan, niin YV:tä tulemaan, niin laitan ajo-ohjeet.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    No no....

    Josko sitten tulevaisuudessa. Ei sinänsä ollenkaan huono ehdotus, mikäli Makken kahvinkeittimet kestää ja Mikon pellot saataisiin parkkialueeksi. Pelkästään makkesgarage.xxx paikka olisi kyllä monelle harrastajalle vierailun arvoinen.

    Siinähän se kuitenkin on matkan varrella nytkin...

    Nyt näin, tulevaisuutta ei tiedä varmaan edes se Wanaha Erkkikään :)
     
  4. makke

    makke 1st gear

    Se nyt oli vaan ihan vitsi se et lähenee uhkaavasti! Kyllä sen rompetorin paikka on nyt ja tulevaisuudessa ihan muualla kuin mun tallin yhteydessä.

    Mut kyllä mun luona saa vierailla, se oli ihan asiaa...
     
  5. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Juu...

    Näköjään oli kirjautuminen vanhentunut, tuo Vieras olin siis minä.

    Joka tapauksessa, tervetuloa pippaloihin !
     
  6. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Vähän taustatietoa...

    Liedon Mobilistit ry on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, perustettu alkuvuodesta -84 yhdistämään mobilismiin liittyvien ajoneuvojen harrastajia. Henki on maanläheinen, harrastajia on laidasta laitaan pappatuntureista Zetoreihin, vanhoista Mosseista jenkkeihin.

    Harrasteajoneuvokokoontuminen ja rompetori ovat kuuluneet mukaan alusta saakka, suosio niin väkimäärältään, harrastajineen ja myyntipisteiden määrässä mitattuna on kasvanut vuosi vuodelta. 20 vuoden aikana tapahtuma on jo tullut monille alueen harrastajalle perinteiseksi vappupäivän ohjelmaksi.

    Paikka on vaihdellut vuosien saatossa, tänä vuonna ensimmäistä kertaa Zoolandian parkkialueella.

    Tapahtumassa on rompetorin ja harrasteajoneuvojen katselun lomassa luonnollisesti saatavilla kahvit, pullat, limut ja makkarat Zoolandian kukkatalon kahviosta (ei Zoolandian sisäalueella, joten lippua ei tarvitse ostaa kahville päästäkseen...). Zoolandian eläimet ovat nähtävissä 10:00-17:00 (ks. www.zoolandia.fi), joten lapsillekin on nähtävää, jos ei isipappojen jutut jaksa koko päivää kiinnostaa :lol:

    Tarkennukseksi mainittakoon vielä (mikäli asiayhteys sitä ei jo kertonut), että Zoolandia on oma yrityksensä omine sisäänpääsymaksuineen yms.

    Itse harrasteajoneuvotapahtuma & rompetori on kävijöille maksuton. Myyntipaikat 10 erkkiä/kpl. Tuotto käytetään järjestelykustannuksien peittämiseen. Voittoa ei ole tarkoitus tehdä, muttei kovin pahasti tappiotakaan. Myyntipaikoista tarkemmin kertoo Ilkka, 0400-940 466. Muuta lisätietoa Mika, 040- 5897 348

    Rompetorin myyjille on rajattu oma alueensa, jonne tulijoita on ry:n aktiiveja ohjaamassa. Harrasteajoneuvot ohjataan rompetorin välittömään läheisyyteen, pyydämmekin ns. tavallisten ajoneuvojen omistajia parkkeeraamaan hieman etäämmäksi ja jättämään sopivasti tilaa harrastepelien tulla ja mennä.

    Kävijämäärä on ollut ilmoista riippuen usita satoja huonommillakin keleillä. Zoolandia luonnollisesti on vetänyt oman yleisönsä. Yhdessä saamme aikaan kohtuulliset karnevaalit :D

    Tervetuloa !
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    yritetään saapua paikalle, kunhan vaan löytyy vapunpäivänä selvä kuski...
     
  8. makke

    makke 1st gear

    Muistutetaan tästä tapahtumasta taas. Tässä mietin lähtisikö itsekin ekan kerran ikinä rompekauppiaaksi? Olis tuolla pihalla ainakin autokuormallinen uusia GM:n varaosapeltejä joita vois laitella kiertoon vaikka 5-10 eur kipale. Tai tuulettajan remmejä muutama sata.

    Niin, ja se vierailu- kaffekutsu oli ihan vakavissaan heitetty ja saa poikkeilla.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

  10. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Taitaa mennä järjestelyhommissa koko päivä, ei taida ehtiä Makkelle... Jos M. ehtii, homma on siinä mielessä järjestyksessä, että yksi Suomen kovimmista autojen peltityöntekijöistä olis sitten paikalla ja siiinä vois olla saumaa äijien kysyä vähän totuuksista siltä alalta...


    Tervetuloa !!!
     
  11. sixkasix

    sixkasix Gearhead

    Kävin aamusella kurkkaamassa
     
  12. makke

    makke 1st gear

    Oli sit ihan turha tapahtuma tänä vuonna jos auton osia etsi!
    Olis ryhdistymisen paikka ens vuotta ajatellen!
     
  13. existen

    existen 1st gear

    toden totta kyllä aikas vaisulta vaikkutti.... ei jääny käteen ees mitään heräte juttuja ees....:/
     
  14. Valtteri-74

    Valtteri-74 1st gear

    Makke's Garage

    Kiitokset Makke kahvituksesta. On sulla hienoja pelejä talli täynnä! 8)
     
  15. makke

    makke 1st gear

    Äläs nyt MuscTor, täs ihan punastuu noista puheistasi :oops:

    Ja Valtteri -74:lle; kiitoksia joukolla suoritetusta vierailusta. :lol:
    Kivahan se aina on kun talossa ja tallissa vieraita poikkeaa. Munkkeja tosin jäi niin paljon, että saan varmaan puputtaa niitä koko viikon!

    Ja vähän vielä tuosta tapahtumasta! Olisikohan tarvinnut keskustaan Sokkarin parkkikselle viedä laput, et paikka on nyt eri? Hiukan mainostaa muaallakin kuin OD:ssa? Nyt tarjonta oli aika vähäistä verrattuna edellisvuosiin ja auton osat loistivat lähes tyystin poissaolollaan.
    No, MuscTor otat asian varmaan esille hallituksen kokouksessa, eiks jee?
    Ens vuonna voitais järjestää meidän "vähän enemmän aktiivisten" lietolaisten harrastajien kesken missio, et lähdetään tosissaan sinne jokainen myymään vähän sitä joutokamaa jota varmaan joka jannun tallista löytyy. Ei nät tuo perinteinen tapahtuma sais näivettyä. OK, mulla huono-omatuto kun jäsenenä en ole juurikaan toiminnassa mukana ollut ja nytkään en jaksanut kuormaa alkaa tekemään... tosin en ole kyllä ihan tyypillinen mobilistikaan rodeineni ja kustomeineni.
     
  16. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    No Makke,

    Etköhän sä oo kannukset/kannustusta ansainnutkin.

    Mitä tulee tapahtumaan:

    - Sokkarilla oli laput taphtumaa koskien, tottakai kun kerran paikka vaihtui
    - Mainoksia oli paikallisissa lehdissä, radioissa yms. puhumattakaan niistä lukuisista A4-koon lapuista, joita toimitettiin vähän vaika minkälaisiin paikkoihin tavaratalojen ilmoitustauluista, huoltiksille taksikuskeille yms. Monen merkkikerhon palstoille oli myöskin ilmoja heitelty.

    Mukavastihan sitä porukkaa lopulta oli, parhaimmillaan parkkis oli niin täynnä, ettei vapaita ruutuja juuri ollut, vaikka parkkis oli isompi kuin viime vuonna. Myyntiosastothan on jo useampi vuosi takaperin tapahtumasta riippumatta muuttuneet krääsätoreiksi. Enemmän sieltä löytyy ehkä lusikkaa, kukkapurkkia yms. autoiluun liittymätöntä. Valitettavasti suuntaus pätee jopa näihin tunnetuimpiikin swap & meeteihin kuten Teivo, Restauranta, Heikit jne... Eipä siellä niitä Opelin pellejääkään näkynyt myynnissä...

    Mitä tulee mobilismiin, en se minäkään sieltä typillisemmästä päästä ole, mutta kannetaan kortta kekoon, ettei hommat tyystin näivety... Saapi toiminnassa muittenkin olla mukana, ainahan sitä apuvoimaa tarvitaan. Ensi vuonna sitten Makke ?
     
  17. drucer

    drucer 1st gear

    Rompetori oli tosiaan hieman vaisu tällä kertaa, mutta ens kerralla sitten varmasti parempaa luvassa. Hieno juttu, että näitä ihmiset jaksavat järjestää. Minä ainakin osaan arvostaa sitä.

    Kiitokset Makkelle minunkin puolesta Makke's Garage -esittelystä! Mielenkiintoista nähtävää oli paljon. :D
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ajankohtainen taas. Vähän köppästä ilmaa lupailevat.
     
  19. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Aurinkoista heti aamusta alkaen luvassa, sinne siis.
     

Kerro tästä muillekin!