Jokamiesluokka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 69camaro, 1.2.2006.

  1. 69camaro

    69camaro 1st gear

    Mitäs mieltä nämä jenkkiharrastajat ovat loistavasta autourheilulajista jokamiesluokka? Itse harrastan kisoissa käyntiä katsojana ja jokkiskisoja tulee vuodessa noin 20. Kuka on mielestänne paras jokkiskuski? Kertokaa mielipiteitä ja ym. sellaista. 8)
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    No jaa. Vastahan täällä voivoteltiin yhden huippuharvinaisen corvairin kohtaloa josta pohjanmaan miehet olivat menneet tekemään jokkisauton...
    Asiaan. Lajihan on kaikkein mielenkiintoisin moottorilajeista. Pärjätä voi muullakin kuin miljoonakalustolla. Itte kiertelen kisoja muutamat vuodessa katsojana. Mikä onkaan mukavampi tapa viettää kesäviikonloppua varsinkin kun teeveestä tulee yleensä vain formulaa ja sopupalloa.
     
  3. HEMI

    HEMI 1st gear

    Joo ihan hieno laji....mutta eipä oo hirveesti tullu seurattua.

    Joo surku näh noissa romuralleissa harvinaisuuksia.....mutta tietysti jos ne on ollu läpimätiä ja lommoilla jo ennestään niin mikäs siinä. Tietysti ainhan sitä toivoo että ne huonokuntoiset harvinaisuudet päätys vaikka kiihdytys/rata ajoon kun niistä pidetään parempia huoli niissä piireissa...meinaan jos jotain menee rikki niin se korjataa....ja korjaaminenkin tapahtuu vähän hienomin kuin jokkis autoissa.

    Mä oon ylesesti sitä mieltä että harvinaisuuksillekin pitää antaa kenkää mutta niistä pitää myös erittäin hyvää huoltaa. esim jos 5 miljoonan avo hemi cudaan tulee lommo kikkaillessa niin ei se mitään kunhan se korjataan kunnolla..ei mitään räpellyksiä. Vaikka tietysti jos on kova kikkailija niin ehkä kannatas ostaa joku halvempi ja vähemmän harvinaisempi cuda :odroll:

    Just katoin monster garagen jakson misssä ne teki hyväkuntosesta 71 ss caminosta romuralli kilpurin joka kolaroi heti ekassa kisassa...tuli vaan mieleen että oisko kannattanu siltuta ja romuttaa joku 80 luvun camino(ois saanu vielä halvemmalla ja ei ois gm harrastjia ketuttanu niin paljoa) että äly hoi.

    Että toivoisin älynkäyttöä jokkis autoa suunnitellessa että ei siitä hienoimmasta ja harvinaisimmasta ruveta vääntää kilpuria.
     
  4. Sreet Hemi

    Sreet Hemi 1st gear

    Tuo jokkis on autoharrastajan painajainen, surutta tuhotaan hyviä harrastepelejä :mad: :mad:
     
  5. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Aivan samaa mieltä. Jokkiskuskeille vaan :poff: no ei, harrastuksesa kaikilla mutta silti säälittää mitä autoja siellä tuhotaan. :mad:
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Enpäs tiennutkään kuinka suosittuja harrastepelejä ovat vanhat pikkufiiatit, skodat, escortit, corollat, kadetit jne.
    Eipä ole tainnut jokkikseen suomessa joutua kuin yksi oikeasti harvinainen peli. Mobilistin mukaan joskus 80-luvulla tehtiin jokkispeli jostakin 60-luvun kupee warresta.
     
  7. Jones

    Jones 1st gear

    Mä oon ajanu jokkista Fiat kasipuolikkaalla 80-luvun lopussa.
    Sillon me oltiin lähes ainoita jotka ajo Fiatilla, kaikilla oli kuplat :odroll:

    Se jokkiksessa harmittaa, että se on syöny Suomesta kauheesti
    kuplia ja noita pikku Fiateja :-?
    mut kyl se silti oli helmee ajaa niissä kisoissa :D
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Mä taas olen ikionnellinen että jokkis on poistanut kiitettävästi nuo "hitlerin kostot" maanteilta ja muualta!
     
  9. atiko

    atiko 1st gear

    Pelkäätkö jääväsi jalkoihin?
     
  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Tokihan niille parhaille jään jalkoihin! Mut totaalinen kyllästyminen tapahtui ammattikoulussa,kun se oli opettajan mielestä niin hirvittävän hyvä auto että ja joskus tuli pientä :argue: Sitten kun tämä samainen kovasti pitämäni opettaja vielä vihasi jenkkiautoja ni sopassa oli kax pääkokkia :poff:
     
  11. Zoffi

    Zoffi 1st gear

    Hauska lajihan tuo on seurailla, ja mitä mielenkintoisempia autoja löytyy radalta...

    Tuttu ajeli muutamat kisat valiantilla, mutta ei muistaakseni oikein pärjänny...

    Itekkin omaan jokkis tutkinnon, ja on sitä yks kisa tullu ajettuakin, mutta taitaapa kuitenkin jäädä tutkinto uusimatta ellei mitään radikaalia tapahdu...

    Isosiskon mukana tuli tuohon lajiin aikanaan tutustuttua, ja sisko ajelee edelleen jos vaan kalustoo löytyy... :D
     
  12. 6.2

    6.2 1st gear

    olihan siinä keväällä katsomista kun oulun sällit päästi kemorassa 750ial v12 bemarilla muitten seassa :rotfl: taisipa olla erikoisin jokkisauto mitä on tullu nähtyä.
     
  13. jukka63

    jukka63 1st gear

    sitä on tultu,ajettua jokamies luokkaa.vitun hauska laji."kylän nopein ässä"ei ookaan niin nopein kuin luulee.kun kaikki VEIJO ESSON KUSKIT,saatais noihin kisoihin,sitten nähdäis ketä osaa ajaa muutakin kuin suoraan.(provo)
     
  14. gremlin

    gremlin Gearhead

    Se on kylla surkeeta kun tarttee tehda tiehen mutkia etta tuntuis edes hiukan et on pikkufiiussa vauhtia. :oops: (vastaus)
     
  15. marquis

    marquis 1st gear

    Jokkis on halvintapa harrastaa autourheilua 8) Mäkikisat on kanssa hienoja kilpailuita :lol:
     
  16. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Oon ite ajanu vuodesta -95 kylläkin vähemmän aktiivisesti yhteensä noin 70 kilpailua. Kuplalla ja muutaman kisan Fiatilla. On kyllä hieno laji vaikka akk yrittääkin pilata sen naurettavilla sääntömuutoksillaan. Kyllä muuten helpottaa kun saa oikein luvan kanssa antaa mennä niin paljon kuin vehkeestä lähtee. Ja kyllähän niistä aika hyvin parhaimmista lähteekin vaikkei päällepäin heti uskoisi. Suosittelen kaikille nuorille kolleille jotka leikkii liikenteessä vatasta, vaikka eihän se mitään halpaa lystiä ole nimestään huolimatta.
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Jokkiskisoissa ei ole paljoa vuosienkaan saatossa jenkkipeltiä näkynyt. Muutama Valiantti, pari Darttia, pari Chevy kakkosta, tuo Corvairi (joka taitaa olla palailemassa radalla veekasi takakontissa...) ja nuo uudemmat piilofarmarit.
    No, Alastarolla männä kesänä äsämmässä Kari Isotalo aikoi ajaa Camarolla mutta liika lasikuitu pelasti auton karmealta kohtalolta. Oikeat (pelti)osat oli Ruotsista kuulemma tilattu ja Alastarolle saapuivatkin mutta olivat väärään vuosimalliin.
     
  18. chevy vani

    chevy vani 1st gear

  19. dart66

    dart66 1st gear

    koeilkaapa enduransea, siinä saa oikeasti ajaa ja hauskaa on! ja autotkin näyttää autoilta.kustannuksetkin on kohtuulliset :D
     
  20. chevy vani

    chevy vani 1st gear

    bensa kulut tule aika kallis jos v8illa ajaa
     

Kerro tästä muillekin!