Joutsa Chopper Show 7.7.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja raggar, 8.7.2012.

  1. raggar

    raggar Gearhead

    Tuli käytyä ekaa kertaa tuolla Joutsan sopperi-tapahtumassa. Enpä olis arvannu että noinkin iso häppeninki se on, Joutsa on kuitenkin pieni kirkonkylä. Joku paikallinen sanoikin että se on nykyään koko kunnan isoin tapahtuma.
    Hienoja pyöriä ja autoja oli sekä alueella että ulkopuolella, tais olla linja-autoaseman pihalla jo enemmän pyöriä kuin tapahtuma-alueella.

    Oma Camino ei oikein sopinu sinne rodien sekaan, tuli lähinnä ajettua se sinne kun ei läheltä parkkipaikkaa tahtonut löytyä, eipä sieltä kukaan poiskaan häätänyt.

    Kuvia tuolla:

    http://raggar.kuvat.fi/kuvat/2012/Jouts ... Show+7.7./
     
  2. 0132

    0132 Gearhead

    Tuohan oli aiemmin tällanen sivutapahtuma Joutsan joutopäivien ohessa, mutta nyt kun joutopäivät kuihtunut niin tuo kasvanu aika reilusti. Erittäin lepposa meininki ja tämän maan prätkärakentelun eliittiä paikalla. Itekkin olin ekaa kertaa tänä vuonna ja pirun mukava tapahtumahan tuo oli.

    Jatkoillakin näytti riittävän tänäkin vuonna porukkaa kun tuon ranchin ohi ajelin. Aiempina vuosina ainakin on ollu jatkot pitkän kaavan mukaan ku viikon päästäki vielä ollu prätkää ja telttaa pystyssä siinä pihassa.

    Helvetin mukavaa kun entisessä kotikunnassa on muutakin tapahtumaa tarjolla kun markkinat ja kaikemaailman urheilemista. Hyvä tapahtuma tällasellaan, mutta muutama auto lisää prätkien sekaan ei ainakaan mua häiritsis.
     
  3. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    joutsa on ollu kesän kohokohta siitä lähtien kun tuli hommattua tuo mopedi. huippu päivä oli taas ja jotenkin kummasti kotiin ajellessa onnistuttiin vielä ajamaan pilvien välissä, ei kastunu mikään muu kuin huohotusletkun ympäristö mutta se on normisettiä se :)

    edit: tuolta kun selaa niin löytää paljon kuvia http://finnbikers.fi/foorumi/index.php?topic=5077.0
     
  4. merc

    merc Gearhead

    Tulihan tuolla Packardilla käytyä ja hauskaa oli. Motskarit oli hienoja ja autojakin oli mukavasti saapunut paikalle.
     
  5. Lävi Avikainen

    Lävi Avikainen 1st gear

    0132 tiedoksi, että joutsa chopper show ei ole millään tavalla ollut tai tule olemaan joutsan kunnan tai varsinkaan joutopäivien sivutapahtuma. Emme ole tehneet missään vaihees minkäänlaista yhteistyötä, ei edes sitä vertaa että soiteltais keskenään.. Joten ota selvää ennen kuin kirjoittelet VARSINKIN VANHANA JOUTSALAISENA!!!

    JCS on ollut alusta lähtien kustom kulttuuriin perehtynyt tapahtuma ja Joutsa liittyy ainoastaan tähän tapahtumaan sen takia, koska olen kotoisin joutsasta ja muualla mulla ei ole maita mis järjestää!!

    Ei täs muuta täl kertaa!!

    Terveisin tapahtuman ainut järjestäjä

    lävi avikainen
    joutsachoppershow@gmail.com / 0400 467 144
     

Kerro tästä muillekin!