JUMIIKO OD:N SIVUT?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja perkele, 19.1.2017.

 1. jariha

  jariha Gearhead

  Ihmettelly samaa nyt kun eilen iltapäivällä merkkasin kaikki osiot luetuksi ja tänään ne samat oli lukematta sekä haapsalu topikin/ tänääntallilla topikin sepustukset oli kadonnuo_O
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 2. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  ja nyt ei hyväksy tunnuksia kunnolla.. ei kirjaudu sisään. ei oo pitkään aikaan myöskään muistanut vaikka on sen klikannut että muista minut.

  tähän pääsin sisään ja kirjautumaan keskustelu puolelle yrittämällä kirjautumaan sisään, mutta tää keskustelu osio ei tunnistanut sitä kirjautumista.

  mutta kun klikkasin itteni v8 marketin puolelle niin siellä olinkin nyt kirjautunut.. ja sieltä kun klikkasi takasin keskusteluun niin nyt olenkin maagisesti jotenkin kirjautunut sisään tännekin.
   
 3. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Ei, hyvin toimii
   
 4. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  Ei jumi mut kännykällä kirjautuneena välil heittää puolen ruudun leveydelle. Ei pitäs cromes olla vika ku muilla sivustoilla ei tee tota. Muutaman päivän häröilly jo.
   

Kerro tästä muillekin!