Jyväskylän isoin TI-halli?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Sleeper, 10.1.2004.

 1. Sleeper

  Sleeper 1st gear

  Pitäis pestä joskus tuo F350 Fordi, mutta missä? Tourulan Nesteen TI-halli on liian pieni ja ulkona peseminen on vähän hankalaa -15´c pakkasessa.. :smile:
   
 2. neppari

  neppari Gearhead

  Ei taida olla Jyväskylässä muualla ti-halleja kun Tourulan Nesteellä.

  Jos tunnet jonkun kuorma-autoilijan niin heillä on varmaan jossain joku pesupaikka.

  Itse olen pessyt Royalen Nesteellä ja aika hyvin sinne mahtui. Tuohon Keljon markettien luo on nyt tullut se missä on oilboys ja kumppanit onkos siellä mahdollisuuksia pestä??

  Jos olis rahaa niin värkkäis jostain tilan mihin saisi tarpeeksi tehokkaan nosturin ja sitten tilan missä voisi pestä auton.
  Tuonne Nesteelle kun ei voi vanhusta viedä kun nosturi huutaa apua kun ei se nosta kun 2000 kg. Ja omapaino on n. 2500 kg.
   
 3. Fastback

  Fastback Gearhead

  paas kysäisten Jyväskylän Liikenteeltä, heillä on pesutilat busseille ja heillä voisi olla vapaita aikoja. Hintaa en tiedä mutta tulipahan ajatuksena.

  Vasarakadun Volvolla on myös pesuhalli. Ei muuta kuin soitteleen, että mitä ottaa avolavan pesust.
   
 4. Customi

  Customi 1st gear

  Moi. Tule kattoo mahtuuko. Avasin Autopesulan Jyväshovin P-Halliin. Paikka ei ole TI-mesta vaan pesemme autot käsin siellä. Soita numeroon 0400-463369.
  Avoinna ark. 10-20 ja la. 10-14
   

Kerro tästä muillekin!