Jyväskylän (+seudun) Cruisingit 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 8.4.2012.

  1. Substitute

    Substitute Gearhead

    Kiinnostaakos ketään lähteä tuonne etelänihmisten, eli stadilaisten Cruisingiin ensi perjantaina? Ajattelin Daddy's Toy Zombiella sinne lähteä kun viimekerrasta on jo parikymmentä vuotta aikaa. Perjantaina pulenpäivänaikoihin voisi lähteä sinne ajelemaan.
     
  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

    No, eiku letkaa vaan! Tervetuloa![​IMG] -Täytyy sitten itekkin tulla torille ilta kalj...kahville.... 8)
     
  3. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Alright! 8) Komiasti liikku.
     
  4. raggar

    raggar Gearhead

    Me ollaan lähössä kanssa, aateltiin het aamusta lähtee reissuun.
     
  5. manha

    manha Gearhead

    Huomenna...
     
  6. silver8streak

    silver8streak 2nd gear

    Täytyypä tulla paikalle.Olisipa keli suotuisa ja paljon osallistujia!
     
  7. Mizuz

    Mizuz Gearhead

    Kylmältä näyttää, mutta tännään ois taas tarkotus ruisailla!

    Jospa heittelis jonkun lenkin jostaki kautta Tourulan Mäkkärille ja sen jäläkeen Vaajakoskelle kahtelemmaan ilotulitusta?

    "23.00 Kohinailotulitus Vaajakosken sululla. Ilotulituksen tarjoaa Vaajakosken Kohinat ry"
     
  8. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Tänään ollaan tulossa ja nyt on oranssit parkit ja sidemarkerit toiminnassa!
     
  9. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Väsyttää jo nyt niin vietävästi. Saa nähdä. Tanja tuskin innostuu asiasta vaikka nuoriso olisikin heti lähdössä.
     
  10. Mizuz

    Mizuz Gearhead

    Tulukee ees käymään? Voitas sopia kuvausjutuista ennenko tullee lumi maahan.. :D
     
  11. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Ei tarttenu lähteä, metsästysseuran kokous alkoo....
     
  12. big t

    big t Gearhead

    Eipä pääse tällä kertaa... ei oo ruiskun asetukset oikein kohillaan -> bensaa tulee sen verran että riittäis pariin muuhunki autoon :D
     
  13. Substitute

    Substitute Gearhead

    Tottakai tänään cruisaillaan, siitä se viikonloppu alkaa.
     
  14. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Meikä tulee ainaski! Kerranki ei oo mitään estettä tulla. 8)

    /edit Ollaanks me menos jottai ilotulitusta kattoo vai? :eek:
     
  15. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Njaah. Olen joskus vähän yli kasi pelipaikalla. Katotaan mikä meininki. Lähren justiisa.
     
  16. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Kävin hakemassa muijan cruisingin jälkeen, missattiin ilotulitus (Löydettiin kyllä oikea paikka, siitä kiitos manhalle ja hyvä että sanoit sen maalin, koska kun letka katkesi niin edessä oleva kaveri kysäsi, että mihin päin mennään. Muuten oltais molemmat oltu ihmeissään :D ) ja käytiin uudestaan mäkkärissä hakemassa kunnon mättö.

    No oltiin siinä sitten tulossa takaisin kotiin niin joku jätkä aivan nakit kävelee keskellä tiellä. Edessä oleva väisti ja me kans. Kattelin sitten taustapeiliä ja näin kun kaveri leviää sinne tielle hämärään kaarteeseen. Tuumasin, että vitun vitun vittu... Soitin parkkipaikalta 112 niin nehän nakitti meikän sitten menemään takaisin sinne tsekkaa tilannetta ja antamaan tarvittavaa apua. Ajattelin, että no mennään nyt sitten.

    No uukkari ja takaisin tuumailemaan. Kaveri makasi tosiaan vieläkin taju veks siellä kaarteessa ja toinen auto oli pysähtynyt sinne hätävilkut päällä. No tehtiin sellanen "hidaste tiesulku" siihen eli ne jätti auton sen kaverin eteen ja ite vein omani sinne kaarteeseen, että kukaan ei lennä sen toisen auton perseeseen. Aikas monesti tätä tietä käytetään kiitoratana. :D Pistin vielä hienosti heijastinliivit päälle. :lol: Yritettiin herätellä kaveria, mutta ei halunnut herätä.

    Poliisit sitten soitteli, että olit soittanut hätäkeskukseen (?!). Kerroin uudestaan tilanteen ja lupasivat tulla kattelemaan. Mulla oli hienot sidemarket/parkit vilkkumassa hätävilkkuina. Toinen kyttä lensi autosta ulos ja kysyi "Ja kuka ajo ton auton tänne?" ja osoitti mun komiaa Capricea. No sanoin, että minä. Vastaus oli "Ja voitkin sitten lähteä täältä" aika silleen tylysti. Sanoin, että olin ilmoittaja. "OK" No voinko lähteä silti? "Joo lähde". Noustessani autoon niin tämä kysyi vielä kerran, että onko yritetty herätellä. :odroll:

    Aina ennen on sentään tullut se "kiitos" tai "hyvin toimittu". On nimittäin muutaman kerran tullut pysähdyttyä avustamaan muita autoilijoita, kolaripaikalle tai sitten näitä hieman liikaa ottaneita. Kerran myös lompakkovarkauteen puuttunut. Yhdeltä deekulta varastettiin lompakko, mutta silloin oli niin jäätävää toimintaa poliiseilta. Ei ottanut edes varkaan tuntomerkkejä ylös, koska "näitä nyt sattuu joka päivä" oli hieno syy. :eek: Mutta oli vähän töykeän oloista toimintaa kyllä. Ens kerralla jätän just vittu siihen makaamaan ja luen sitten aamulehdestä, että on ajettu yli ja käännän sivua ja hörppään kahveeta! :lol:
     
  17. manha

    manha Gearhead

  18. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Pitää kyllä itekkin hankkia joku digitaalikamera. :D
     
  19. raggar

    raggar Gearhead

  20. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Sehän olisi perjantaina vissiin cruisinki-ilta?
    Onko väki liikkeellä?
    Nyt voisi itse yrittää olla liikkeellä euroopassa valmistetulla hmmm..., ajoneuvolla jos akuissa virtaa piisaa ja muuten olosuhteet suosii. Luulisin, että jos paikalle päästään, erottunee massasta, ei ehkä positiivisesti :)
     

Kerro tästä muillekin!