Jyväskylän (+seudun) Cruisingit 2012

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 8.4.2012.

 1. Cruiserproject

  Cruiserproject 1st gear

  Tullaan paikalle vaikka kurkku on niin saatanan kipeä ja keltasta limaa tullut eritettyä koko yön ja jatkuu vaan. Pysykää kaukana niin ette saa tartuntaa... Pakko se on tulla silti, kun kerran vuodessa ja eka kertaa pitäis osallistua. Huh... Kohta pitää lähteä paikalle. Jos yrittäis jotain teetä tai jottai juua. :mad:
   
 2. Kylmä-Mika

  Kylmä-Mika 2nd gear

  Tana kele ja sviddunääs... :mad: :mad: :mad:

  Laukaassa oltiin tulossa mutta kun ei kestäny nelikossa pyöränpultit... Voi p4ska mikä vehe...
   
 3. 0132

  0132 3rd gear

  Siellä tuli kirkkopuiston laidassa seisottua kun oma elky ei kerenny toimivan laturin puutteen takia karkeloihin. Ois ollu sitten ees yks muun sukupolven camino kun noita uusimpia. Jos sitä sit yrittäis tuonne 11.5 keretä.
   
 4. raggar

  raggar 3rd gear

 5. AteV8

  AteV8 Gearhead

  Mutta missä viipyy raggarin kuvat? :D

  Oli muuten ihan mahtavaa ajella sen punavalkosen Caminon perässä... Päästeli sellasia voimasavuja että huhhuh! :D Ja hais ihan palaneelta muovilta. Mitä lie oli tankkiin tungettu.. :D
   
 6. jarf77

  jarf77 3rd gear

  Kyllä muuten pelotti ajaa fiiatilla ton Ramin edessä.

  Niin ja suur kiitos crisingin järjestäjille. :D
   
 7. HRTP

  HRTP Gearhead

  ja tuo RAM ei ole omistajansa mielestä edes vielä tarpeeksi korkea :eek: :rotfl: Omaan vastaavaan takatuuppariinkin verrattuna se on Korkea :lol: Mutta cruisinki oli taas pitkästä aikaa mahtava päästä kokemaan omalla jenkillä eli kiitoksia täältäkin suunnalta järjestäjille :D
   
 8. raggar

  raggar 3rd gear

  Kuvia tulee kohtapuoliin.

  Se punavalkonen gambina on tatsunin turpotiiselillä.
   
 9. 400 cid

  400 cid Gearhead

  Olipas hieno cruisinki :D
  Tällä kertaa reitti toimi hyvin ja letka pysyi kasassa. Osanottajia oli uskomaton määrä. Kelikin suosi.
  Kiitos ja iso hali järjestäjille!

  Jos jotain tästä haluais vielä parantaa, niin jotenkin kun sais ton Prisman parkin rajattua pelkästään harrasteautoille, niin olis vielä mukavampi tapahtuma.
   
 10. J-J

  J-J 1st gear

  Kyllä. Hieno ruisinki, mutta molempien päitten parkkipaikat pitäis rajata... Vaikeeta löytää paikkaa varsinkin jos tulee viimeisten joukossa..
   
 11. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Eikös siellä ainakin yksi '59 ollut?
   
 12. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Varttia vaille kaks ajettiin Prisman ohi niin siellä ei ollu kun muutama auto siellätäällä. Päätettiin sitten käydä pyörähtämässä vielä keskustassa ja käytiin syömässä 41,50€ arvoinen grillimakkara (makkara 1,5€ + parkkipirkon pikavoitto 40€).
  Vähän ennen puolta kolmea sitten suunnattiin takasin Prismalle niin eihän sinne meinannu mahtua enää parkkiin :eek:
  Paikka lopulta löytyi mutta koko aluetta ei edes ehditty kiertää läpi kun letka suuntasi jo kaupunkiin.

  Hieno tapahtuma kyllä, ja ehdottomasti ens vuonna uudestaan. Jos vaikka vähän aikasemmin vääntäytyis paikalle seuraavalla kerralla :)
   
 13. 0132

  0132 3rd gear

  Nyt kun sanoit niin olihan siellä! Tämä unohus menee kyll vappuaaton juhlinnan jälkeisen olotilan piikkiin.
   
 14. Substitute

  Substitute Gearhead

  Mistä näitä harrasteautoja oikein ilmaantuu?
  Kyllä oli hienosti väkeä liikenteessä, kaikkien aikojen Jkl Wappucruising. Muutama kolarikin taisi sattua mutta ihan vaan normiliikenteessä.
  Kiitokset Jyrkille ja Markolle sekä muille järjestäjille.
   
 15. raggar

  raggar 3rd gear

 16. PS2009

  PS2009 1st gear

 17. raggar

  raggar 3rd gear

 18. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Huomasko muuten kukaan muu keskustassa cruising-lenkin varrella "yleisössä" olleita kahta alle 10v poikaa, jotka näytti autoille peukkua ylös tai alas päin?
  Hitto että repesin kun meitin edellä meni joku mersu ja sen edellä perus käyttökulkine-bemari. Bemmille näyttivät peukaloita alaspäin, meselle ja meitin Dodgelle tuli peukut ylöspäin. Suoraa palautetta :lol:

  Perus käyttikset tarttis kyllä saada parkkikselta pois, liekkö sitten ikinä vaan mahdollista jokaista peruskotteroa saada pois sieltä... Itsellä pisti silmään yksi hopeanvärinen uudehko farkku-mersu jonka bongasin n. puolen tunnin aikana parkista useammasta paikasta Prisman pihaa, jannu taisi cruisailla pihaa kiertävässä letkassa ihan lämpimikseen?

  Kaikenkaikkiaan onnistunut tapahtuma silti, ainahan jotain parannettavaa pitää jäädä tuleville vuosille :)
   
 19. raggar

  raggar 3rd gear

 20. Mr J

  Mr J 3rd gear

  Olipas tosiaan hieno cruising! Kiitos järjestäjille, liikenteenohjaus toimi hyvin ja Palokan päässä parkkialueen rajaaminen harrastepeleille oli mainio parannus! Sääkin oli mukavan aurinkoinen, mielummin vähän viileää ja kuivaa kuin lämmintä ja sateista. Eipä tosin tuo lämpökään ois haitannut...

  Tyytyväinen täytyy myös olla kun aikamoisen säätöhässäkän ja maanantaisen katsastusjännityksen jälkeen auto toimi kuin ajatus. :) Ja kun vauhtiin pääsin, niin hurautinpa vielä lämpimikseni cruisingin jälkeen tollasen vajaan 300 km:n reissun Snadiin hymy korvissa. :D
   

Kerro tästä muillekin!