Jyväskylän (+seudun) Cruisingit 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 8.4.2012.

  1. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Saavuttiin noin varttia vaille kolme Prisman pihalle ja kerettiin hyvin letkaan mukaan, koska ruuhkaa oli aikamoisesti. Ehtipä käydä tupakallakin pariin kertaan auton ulkopuolella siinä jonossa. :lol: Komiat cruisingit. Itse piti jättää matkustaja rautatieasemalla pois kyydistä varttia vaille neljä ja sitten kymmentä yli neljä jatkettiin matkaa Palokkaan. Ainoa asia joka vitutti oli erään sankarin huutelu kun yksi auto hyytyi meidän Capricen takana ja huomasin asian kun matkaa oli jo useampia metrejä. Ajattelin jo lähteä peruuttamaan takaisin päin, koska työkaluja oli kiitettävästi mukana ja ainakin työntöapua tarvitaan aina. Aukinaisesta ikkunasta kuului vaan känniääliön huuto "Loppuko siltä bensa?!" Meinasin huutaa, että loppuuko se huutelu vai mitä, mutta en kehdannut koska yleisöä oli aika kiitettävästi paikalla. No samassa se kaveri pääsikin liikkeelle sieltä onneksi. Pitää kuvia lisäillä myöhemmin. Vieläkin aika helvetin kipeä olo.

    Mutta joo... Erittäin hienoja autoja ja vielä hienompia ihmisiä. Loistava tapahtuma ja varmasti tulossa uudestaan! 8) :D Tuli siellä kierreltyä, napsittua valokuvia ja jauhettu vähän paskaa. Hyvä fiilis jäi ja kannatti lähteä vaikkakin kipeänä sitten!
     
  2. hassunasu

    hassunasu 1st gear

    Kiitos myöskin näin esikertalaisen näkökulmasta hienosta cruisingista! Vaikkakin kattoa nostaessa paloi sulake ja sai ylimääräisiä tykytyksiä aikaan kun jäi komeasti puoleen väliin pystyyn :lol: Sattui sitten löytymään hanskalokerosta onneksi juuri oikeaa kokoa oleva ja saatiin katto ylös ja matka jatkumaan..
    Meillä v.1964 Cadillac deVille ja vasta aloitellaan harrastusta,mutta tullaan pyörimään Jyväskylän tapahtumissa mahdollisuuksien mukaan kyllä..tästä oli hyvä aloittaa ja nähdä muita,hienoja autoja!! Myös -75 Capri löytyy mutta sillä aika vähän ollaan pyöritty kylillä,lähinnä juuri vappuna..
     
  3. Larry

    Larry Double Gearhead

    Hyvät kinkerit oli taas!
    [​IMG]
     
  4. tinareki

    tinareki Double Gearhead

  5. AteV8

    AteV8 Gearhead

  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Pojan kanssa pari kuvaa otettiin vappucruisingista, ne on nähtävillä täällä
     
  7. hassunasu

    hassunasu 1st gear

    Siellä oli meidänkin kottero toyopetin kuvasarjassa,tais olla 158 numerolla.Kiitos !
     
  8. Substitute

    Substitute Gearhead

    Katos, maakuntalehden painetussa versiossa oli oikein juttu Wappucruisingista ja mm. nimim. kylähullu autoineen kuvassa.
     
  9. polkka ja piina

    polkka ja piina 1st gear

    Kuvia Jyväskylästä

    Porukkaa oli niin paljon, että Prisman pihassa kuvaaminen oli aika toivotonta. Varsinkin kun pituutta ei kuvaajalla hirmuisesti ole. Tässä ne, mitä sain näpsäistyä:
    http://kuvablogi.com/blog/20063/82/

    Tosiaan kesti matka Seppälästä Palokkaan yli tunnin ja toivon mukaan ensi vuonna ajettaisiin Palokan sijaan vaikka Hirvaskankaalle? Siel on hirmu parkkipaikat, kun kaksi huoltsikkaa ja tyhjä kauppakeskus parkkipaikkoineen :p
     
  10. neppari

    neppari Gearhead

    Mitä järkeä on ajaa isoa tietä 30 km?
     
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Eihän sitä nelostietä tarvitse ajella, kun ajelee Laukaa-Kuusa-S:ti-Hirvaskangas. SIellä on mutkiakin matkalla. :D
     
  12. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    Miten toimis ajatus että prisman piha ois pelkästään harrastevehkeille ja paluu myös sinne. Paikalle hodarimyyjää,kahvivaunua....nyt aika moni jätti abc:n käymättä turhautuneena jonotukseen :wink:
     
  13. raggar

    raggar 3rd gear

    Huomenna sitten kaikki ruisinkiin, lähtö klo 20.00 Keljon abc:lta josta ajellaan Kuokkalaan Birraan!
     
  14. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Olen tulossa. Kerran käynyt tuolla Birrassa ja toista kertaa en taatusti mene. Paska paikka valittu. Vastapäätä oleva myöhä on huomattavasti parempi... Tullaan nyt kuitenkin Kuokkalaan. 8)
     
  15. raggar

    raggar 3rd gear

    Tuo Birra on osoittautunut hyväksi paikaksi, omistaja itsekkin on autoharrastaja.

    Vähän huonolta vaan näyttää keli :odroll:
     
  16. manha

    manha Gearhead

    Kosteaa oli ja lämmityslaitteettomalla,huono tiivisteisellä autolla ajo,osoittautui vähintäänkin haasteelliseksi...Mutta parannellaan kalustoa seuraavaa letka marssia odotellessa.Kiitokset järjestäjille!
    Tuolla muutama suttuinen räpsy päätepysäkiltä http://manha12.kuvat.fi/kuvat/cruising%202012%20touko/
     
  17. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Tänään ois ollunna Radio JKL:ssä paikallisen kerhon pj:n haastattelu; juts oli menoa ku juttu alkoi. Mites se män ja onko kellään tota podcastia kuten se nykyään vissii sanotaan.
     
  18. Substitute

    Substitute Gearhead

    Poika kommentoi että tuo letukka on tyylikäs ilman etupuskuria, olen samaa mieltä.
     
  19. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    OK. Omaan makuuni oli vain liikaa uhoojia ja heimolaisia siellä. Pari kertaa olen käynyt Myöhässä ja ekalla kerralla tuli joku sotakypärää kauppaava hyypiö selittämään jotain, mutta muuten ollut ihan jees mesta. Ehkä oli sama juttu tuon Birran kanssa, että sattui olemaan vaan huono päivä käydä siellä. Voishan siellä pyörähtää katsomassa meininkiä ja tutkiskelemassa asiaa. :D

    Piti käydä K-Raudassa ostamassa parit sadeviitat messiin ja hattuhyllylle latasin erilaisia sateenvarjoja. Käytiin vielä haudalla ja jokapuolella ajelemassa niin oli ihan kiva pysyä kuivana. :lol:

    Hyvä cruisinki oli! Meinasin unohtaa koko jutun, mutta onneksi tyttöystävä muisti. Tuli nähtyä vähän kavereitakin samalla. Pakko tulla uudestaan, ellei työt estä. :mad: Hienoa, että näitä järjestetään! 8)
     
  20. raggar

    raggar 3rd gear

Kerro tästä muillekin!