Jyväskylän (+seudun) Cruisingit 2012

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 8.4.2012.

 1. Cruiserproject

  Cruiserproject 1st gear

  Saavuttiin noin varttia vaille kolme Prisman pihalle ja kerettiin hyvin letkaan mukaan, koska ruuhkaa oli aikamoisesti. Ehtipä käydä tupakallakin pariin kertaan auton ulkopuolella siinä jonossa. :lol: Komiat cruisingit. Itse piti jättää matkustaja rautatieasemalla pois kyydistä varttia vaille neljä ja sitten kymmentä yli neljä jatkettiin matkaa Palokkaan. Ainoa asia joka vitutti oli erään sankarin huutelu kun yksi auto hyytyi meidän Capricen takana ja huomasin asian kun matkaa oli jo useampia metrejä. Ajattelin jo lähteä peruuttamaan takaisin päin, koska työkaluja oli kiitettävästi mukana ja ainakin työntöapua tarvitaan aina. Aukinaisesta ikkunasta kuului vaan känniääliön huuto "Loppuko siltä bensa?!" Meinasin huutaa, että loppuuko se huutelu vai mitä, mutta en kehdannut koska yleisöä oli aika kiitettävästi paikalla. No samassa se kaveri pääsikin liikkeelle sieltä onneksi. Pitää kuvia lisäillä myöhemmin. Vieläkin aika helvetin kipeä olo.

  Mutta joo... Erittäin hienoja autoja ja vielä hienompia ihmisiä. Loistava tapahtuma ja varmasti tulossa uudestaan! 8) :D Tuli siellä kierreltyä, napsittua valokuvia ja jauhettu vähän paskaa. Hyvä fiilis jäi ja kannatti lähteä vaikkakin kipeänä sitten!
   
 2. hassunasu

  hassunasu 1st gear

  Kiitos myöskin näin esikertalaisen näkökulmasta hienosta cruisingista! Vaikkakin kattoa nostaessa paloi sulake ja sai ylimääräisiä tykytyksiä aikaan kun jäi komeasti puoleen väliin pystyyn :lol: Sattui sitten löytymään hanskalokerosta onneksi juuri oikeaa kokoa oleva ja saatiin katto ylös ja matka jatkumaan..
  Meillä v.1964 Cadillac deVille ja vasta aloitellaan harrastusta,mutta tullaan pyörimään Jyväskylän tapahtumissa mahdollisuuksien mukaan kyllä..tästä oli hyvä aloittaa ja nähdä muita,hienoja autoja!! Myös -75 Capri löytyy mutta sillä aika vähän ollaan pyöritty kylillä,lähinnä juuri vappuna..
   
 3. Larry

  Larry Gearhead

  Hyvät kinkerit oli taas!
  [​IMG]
   
 4. tinareki

  tinareki Gearhead

 5. AteV8

  AteV8 Gearhead

 6. toyopet

  toyopet Gearhead

  Pojan kanssa pari kuvaa otettiin vappucruisingista, ne on nähtävillä täällä
   
 7. hassunasu

  hassunasu 1st gear

  Siellä oli meidänkin kottero toyopetin kuvasarjassa,tais olla 158 numerolla.Kiitos !
   
 8. Substitute

  Substitute Gearhead

  Katos, maakuntalehden painetussa versiossa oli oikein juttu Wappucruisingista ja mm. nimim. kylähullu autoineen kuvassa.
   
 9. polkka ja piina

  polkka ja piina 1st gear

  Kuvia Jyväskylästä

  Porukkaa oli niin paljon, että Prisman pihassa kuvaaminen oli aika toivotonta. Varsinkin kun pituutta ei kuvaajalla hirmuisesti ole. Tässä ne, mitä sain näpsäistyä:
  http://kuvablogi.com/blog/20063/82/

  Tosiaan kesti matka Seppälästä Palokkaan yli tunnin ja toivon mukaan ensi vuonna ajettaisiin Palokan sijaan vaikka Hirvaskankaalle? Siel on hirmu parkkipaikat, kun kaksi huoltsikkaa ja tyhjä kauppakeskus parkkipaikkoineen :p
   
 10. neppari

  neppari Gearhead

  Mitä järkeä on ajaa isoa tietä 30 km?
   
 11. toyopet

  toyopet Gearhead

  Eihän sitä nelostietä tarvitse ajella, kun ajelee Laukaa-Kuusa-S:ti-Hirvaskangas. SIellä on mutkiakin matkalla. :D
   
 12. moottori-hannu

  moottori-hannu 3rd gear

  Miten toimis ajatus että prisman piha ois pelkästään harrastevehkeille ja paluu myös sinne. Paikalle hodarimyyjää,kahvivaunua....nyt aika moni jätti abc:n käymättä turhautuneena jonotukseen :wink:
   
 13. raggar

  raggar 3rd gear

  Huomenna sitten kaikki ruisinkiin, lähtö klo 20.00 Keljon abc:lta josta ajellaan Kuokkalaan Birraan!
   
 14. Cruiserproject

  Cruiserproject 1st gear

  Olen tulossa. Kerran käynyt tuolla Birrassa ja toista kertaa en taatusti mene. Paska paikka valittu. Vastapäätä oleva myöhä on huomattavasti parempi... Tullaan nyt kuitenkin Kuokkalaan. 8)
   
 15. raggar

  raggar 3rd gear

  Tuo Birra on osoittautunut hyväksi paikaksi, omistaja itsekkin on autoharrastaja.

  Vähän huonolta vaan näyttää keli :odroll:
   
 16. manha

  manha Gearhead

  Kosteaa oli ja lämmityslaitteettomalla,huono tiivisteisellä autolla ajo,osoittautui vähintäänkin haasteelliseksi...Mutta parannellaan kalustoa seuraavaa letka marssia odotellessa.Kiitokset järjestäjille!
  Tuolla muutama suttuinen räpsy päätepysäkiltä http://manha12.kuvat.fi/kuvat/cruising%202012%20touko/
   
 17. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Tänään ois ollunna Radio JKL:ssä paikallisen kerhon pj:n haastattelu; juts oli menoa ku juttu alkoi. Mites se män ja onko kellään tota podcastia kuten se nykyään vissii sanotaan.
   
 18. Substitute

  Substitute Gearhead

  Poika kommentoi että tuo letukka on tyylikäs ilman etupuskuria, olen samaa mieltä.
   
 19. Cruiserproject

  Cruiserproject 1st gear

  OK. Omaan makuuni oli vain liikaa uhoojia ja heimolaisia siellä. Pari kertaa olen käynyt Myöhässä ja ekalla kerralla tuli joku sotakypärää kauppaava hyypiö selittämään jotain, mutta muuten ollut ihan jees mesta. Ehkä oli sama juttu tuon Birran kanssa, että sattui olemaan vaan huono päivä käydä siellä. Voishan siellä pyörähtää katsomassa meininkiä ja tutkiskelemassa asiaa. :D

  Piti käydä K-Raudassa ostamassa parit sadeviitat messiin ja hattuhyllylle latasin erilaisia sateenvarjoja. Käytiin vielä haudalla ja jokapuolella ajelemassa niin oli ihan kiva pysyä kuivana. :lol:

  Hyvä cruisinki oli! Meinasin unohtaa koko jutun, mutta onneksi tyttöystävä muisti. Tuli nähtyä vähän kavereitakin samalla. Pakko tulla uudestaan, ellei työt estä. :mad: Hienoa, että näitä järjestetään! 8)
   
 20. raggar

  raggar 3rd gear

Kerro tästä muillekin!