Jyväskylän Vappucruising 1.5.2004 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja mach, 14.4.2004.

 1. Katsos vaan, elukka on päässy kuviin.. Ja tänään oli keskisuomalaisessa kuva viimevuoden wappucruisingeista jossa poseerataan elukan kyydissä. Hienoja kuvia on kyllä ja video on todella hyvä, kannatti ladata vaikka lataus kesti kolmevarttia..
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Taas paikallinen paskahuusiaviisi KSML näytti asenteensa harrastusta kohtaan: Jenkkiautoilu on lehden mielestä paalauskoneen nielusta vedetyillä autoilla häiriköintiä ja kännäämistä!

  Tämän päivän asialliseen yleisönosastokirjoitukseen oli tietysti kaivettu viimevuotinen Elukan kuva. Elukka on lintta parhaasta päästä ja tyylissään huippua! Eikä siitä mitään pahaa.
  Mutta kun lehden päihdeongelmainen toimituskunta ei vappukänniltään kyennyt jutuntekoon eikä kuvaamaan, piti kaivaa vanhat kuvat esille. Harrastuksen leimaaminen linttauksen mukaanhan alkoi jo viimevuonna. Vaikka nytkin hienosti entisöityjä autoja olisi ollut jutuntekoa varten tyrkyllä toista sataa, kaivettiin vain tuo yksi harrastuksen suuntaus esille, jolla voi pelotella ihmisiä.

  Vaikka juttu ja kuvat olisi tehtykin, eihän lehden äärikonseravtiivi huumeilla ym. ihmisiä jatkuvasti pelotteleva sisällöstä vastaava olisi antanut sitä julkaista. Tiedä vaikka pettäisi supistajalihas aina jos kasi hörähtää vieressä ja seniilissä päässä jyskyttää: RAGGARIT. Johtuisko tuo siitä, että Ainolan tanssilavan pihalla entinen tyttöystävä kyllästyi siihen kun tulevan päätoimittajan Wartburgin kyydissä alkoi vaatteet haiseen mopon bensalle ja se lähtikin Desoton kyytiin? Vai mistä tuo asennevamma johtuu?

  Mutta onhan tuo asenne linjassa lehden muunkin sisällön kanssa: Kaikki mikä ei ole turpeesta lähtöisin on vaarallista ja uhka "tavallisille" ihmisille. Ei lehden toimituksen ymmärrys riitä siihen, että tuhansia euroja harrastukseensa laittavilla ihmisillä on parempaa tekemistä kuin potkia kännissä ihmisiä kaduilla.

  Jenkkiautoilijat ei todellakaan ole niitä kaverittomia ja osattomia, jotka huumetokkurassa silmät lasittuneina seilaa kävelykadulla. Noille vielä yhteiskunnan varoilla järjestetään huvituksia, että pysyisivät pois kaduilta.
  Jenkkiautoilijat on aina itse maksaneet harrastuksensa, harrastustilansa ja vielä huvinsakin, eikä siihen riitä työttömyyskorvaukset. Kun tuon vappumeiningin kaupungilla tietää, niin paraatiinkin osallistuneista oli varmasti pienempi osuus kännisiä, kuin kävelykadulle oksentelijoista, johon ryhmään osa toimittajistakin tunnetusti kuuluu.

  Lehti kyllä mieluusti kirjoittaa (kuten tänään) kymmeniä tuhansia maksavista jaappanilaisista riisikupeista, jollaisen voi ostaa kaupasta kun on pätäkkää tarpeeksi taskussa. Vanhan jenkin taas joutuu monesti rakentamaan itse tuhansia työtunteja käyttäen ja uhraamaan sen liikkeellä pitämiseen aikaa ja vaivaa.
  Riisikuppiin on maakunnassa varaa muutamalla kymmenellä ihmisellä lehden lukijoista. Jenkkien harrastajia ja niistä kiinnostuneita on satoja lehden lukijakunnastakin. Onhan tuokin palstamillien jakaminen osoitus siitä, että lehti on jäänyt pahasti Kekkosen kaudelle: Mossea ja sinkkiämpäreitä piti kehua, koska se oli maan virallinen linja, ja kaikki mikä lännestä tuli oli vaaraksi kansalle. Puhuttiin Suomettumisesta. Nyt voitais puhua Laardikaistumisesta.
   
 3. Sleeper

  Sleeper 1st gear

  Hyvä video muuten, mutta nuo mun viuhahtelut tuossa kameran edessä olis voinut jättää pois :grin: Harmi, ettei videolla ollut niitä näyttäviä poistumisia siitä ABC:n pihasta..
   

 4. :smile: :smile:
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest


  aivan täysin oikeassa on tän kirjoittaja...kiitos sinulle!!!
   
 6. -riku-

  -riku- 1st gear

  Onpa vaan hieno video. Pitkiä ja rauhallisia ottoja eikä jatkuvaa zoomailua ja clippejä.
   
 7. Selli

  Selli Gearhead

  Joo kyllä ois ollu kiva jos jollain olisi nauhalla abc:ltä poistumiset!
   
 8. tincup

  tincup 1st gear

  Harmillisesti kuva leikkautuu pois aina juuri kun minä olen tulossa siihen.

  Sen siitä saa kun ajaa mielenkiinnottomalla autolla :/
   
 9. -riku-

  -riku- 1st gear

  Älä nyt, onhan munkin auto parikin kertaa kuvissa. :grin:
   
 10. tincup

  tincup 1st gear

  Sulla onkin hienompi :razz:
   
 11. -riku-

  -riku- 1st gear

  Sarkasmia. Ehdin jo punastua.
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tässä vielä muutama kuva Suomen suurimmasta ja kauneimmasta vappucruisingista.
   
 13. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ah!!!!

  kyllä silmä lepää, hyviä kuvia!!!!
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Iskikö ahneus, vai onko wappucruising video vain tilapäisesti poissa käytöstä? Olisin katsellut, mutta sivua ei löydy???
   
 15. LS-6

  LS-6 1st gear

  oli pois käytöstä jonkun aikaa, nyt pitaisi toimia taas...

  20 egellä poltan DVD-laatua ja pistan postiin, halukkaat voi laittaa yksityismessua mulle...
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  kuvien perusteella autoja oli noin 20 kpl + vanit ja stw:t päälle? puuttuuko kuvia vai autoja tuosta säikeessä aiemmin mainitusta "400 kappaleesta"? kaikki toki cruisaamaan mutta onko aihetta henkseleiden paukutteluun (kuvien perusteella)? tää ei ole trolli,tämä ajatus tuli vaan mieleen kuvia ja näitä kommentteja tsekkas
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  Iskikö nimettömälle kateus, loppuiko Ladasta bensa vai mistä moinen pahansuopuus?
  Jos letka oli keskusta-alueella kartasta mitaten reilusti yli 5 km pitkä ja autojen väli jotain vajaa 10 m, niinkuin se hiljaa ryömittäessä on, niin toi 400 pitää paikkansa. Letkan kärkihän oli keskustan kierrettyään menossa jo kohti Vaajakoskea, kun häntä oli päässyt Prisman parkista vasta kadulle. Kaikkihan ei edes mahtuneet ABC:n pihaan.
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  niitä ei sit kukaan laskenu. arviot on aina arvioita. sori pahansuopuudesta.
   
 19. Anonymous

  Anonymous Guest

  Viimevuonnahan autoja laskettiin ja niitä oli n. 300. Nyt letka oli liki 1,5 km pidempi. Se vaan on niin, että ketä asia kiinnostaa on yleensä kyydissä ja Keski-Suomalaisen laskutaitoinen toimittajakin oli pantu laskemaan marrssijoita.
   
 20. Fastback

  Fastback Gearhead

  Jos sua luvut kiinnostaa niin tervetuloa laskemaan autot ensi vappuna - voit sitten ilmoittaa lukumäärän vaikka setan syyskokouksessa.
   

Kerro tästä muillekin!