Jyväskylän Vappucruising 1.5.2004 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja mach, 14.4.2004.

  1. -=Make=-

    -=Make=- 1st gear

    Tää menee ny vähän ohi, mutt kuiteski.
    :mad: :mad: :mad: Eiks oo kivaa huudella nimettömänä!
    Jos ei uskalla käyttää nimimerkkii, ni parasta olla HILJAA!!! :mad: :mad: :mad:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: -=Make=- 2004-05-14 23:25 ]</font>
     
  2. kole

    kole 3rd gear

    Laskekaas vaan vaikka mitä, mutta autoja laskiessa törmäätte pitkälti yli kolmen sadan auton määrään. saattaa olla oma 400 laskuri OIKEASSA. JA olihan siinä muitakin mukana. Lyön kossupullon vetoa että yli 400 autoa oli mukana.en viitsi ruveta kinamaan varman asian kanssa, mutta kossu kelpaa.
    Tuolle niin saatanan älykkäälle nimettömölle pitää kyllä neuvoa että on tässä kuvia esillä enemmän kuin sen opaskirja kertoo. laske jos osaat?_________________
    kyllä kutosellakin kerkiää,jos siinä on turbo, tai kaksi.Kolme on jo liikaa

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kole 2004-05-15 00:47 ]</font>
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mutta onko se ylpeydenaihe, että saatiin 400 auton cruising, jos suurin osa autoista oli perusvaneja ja STW:ita. Letkan seuraamisesta teki melko tylsää juuri se, että oikeasti kiinnostavia autoja sai odotella pitkään, kun välissä tuli kymmenittäin autoja, jotka näkee liikenteessä muutenkin missä tahansa.

    Samalla kriteerillä on joka aamu kehä ykkösellä kymmenien kilometrien cruising kun autot ajavat hitaasti jonossa ja joka kymmenes on hieman mielenkiintoinen.

    Ei silti, oli kyllä taas se toinen osa kalustosta parhaasta päästä!
     
  4. neppari

    neppari Gearhead

    No voi sun. meidän olisi varmaan pitänyt sitten jäädä kahdella autolla pois, kun ei kumpikaan ole tavallista erikoisempi. Siis jos autoja ruvetaan rankaamaan siitä että miten erikoisia ne on niin taitaa kaikki muut cruisingit, kun Hesan niin kuolla pois tältä kartalta.

    Mutta valitettavasti kaikilla ei ole varaa ostaa niitä "parempia" autoja.
     
  5. aaCHEVY

    aaCHEVY Gearhead

    Mun mielestä ei kannattas lähtee lajittelemaan. Jos nyt "JOKU"-tympiintyy siitä että on seuraamassa cruisingia ja seassa on noita NIIN tavallisia käyttiksiä, niin voi HELV...I. Se jannu siinä STW:ssä, VAN:ssa tai missä sitten onkaan voi olla paljon enempi tosissaan harrastamassa, kun se juppi tyhjänuppi siinä uuden nihkeässä Camarossa tai Corvetessa nenä pystyssä cruisailemassa. Toi edellinen kommentti ei ollut sitten tarkoitettu kenellekkään! Joten siitä ei kannata herneitä pistää nenään! :razz:

    Kaikki HARRASTAJAT vaan mukaan ensikin vuonna Wappu-Cruisingiin. :lol:
     
  6. kariboy

    kariboy Gearhead

    Siitähän se on kiinni,asenteesta.
    Jos hypätään europuolelle, moni euro tai ns. tavan-auto äijä/poika voi olla täysillä mukana jenkkiautotouhussa, se vaan ei näy päällepäin ennenkuin alla on kärry, jonka muut huomaa. Kuin myös vani/ STW väki.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    mää tykkäsin koko ruisinki touhusta...oli hyvä video ja hyviä kuvia laitettu esille!
     
  8. janimm

    janimm Gearhead

    Minulta tuli jotkut kysymään että voiko sellaisella ja sellaisella autolla tulla mukaan cruisinkiin...Minun puolesta voi tulla vaikka potkulaudalla. Ei sillä ole mitään väliä millaista se kalusto crusingissa on, pääasia on että mukana oli paljon porukkaa!
     
  9. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Surkealla aspenilla mekin oltiin. Ihan kiva reissu oli. Kuviakin saatiin otettua. Ei valitettavasti taideta vielä seuraavaankaan tulla millään mielenkiintoisella autolla :p .
    http://kuvablogi.com/blog/6219/3/

    Kuvia tulee lisää tänään kunhan ehditään käsitellä.
     
  10. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    hoho...oot sitten ihan tuoreeseen aiheeseen kirjoitellu.
    Muistit vielä että olit 2004 Aspenilla?
    :poff:
     

Kerro tästä muillekin!