k-palkin "kierous"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant, 7.10.2012.

  1. slant

    slant Gearhead

    -73 darttiin k-palkin vaihto meneillään. Arveluttaa, kun palkki mikä pitäisi paikalleen laittaa, on hiukan kiero. Eli keikkuu kun palkin asettaa suoralle alustalle niiden neljän tassun varaan. N. 10 mm jää yksi tassu ilmaan. Vanha palkki on suora tältä osin. Meneekö tehdastoleranssien piikkiin vai pitäiskö etsiä suorempi yksilö? Kaksikin palkkia on tarjolla mutta molemmissa sama vika.
     
  2. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Oikase se? Katot vaikka pari sopivaa paikkaa, mieluiten hitsaussaumaa jos mahdollista, avaat ne, taitat palkin oikeeseen asentoon ja hitsaat takas kiinni.

    Ite en laittas tollasenaan kiinni, k-palkki on kuitenki melko jäykkä rakenne niin saattaa huonolla tuurilla vedellä runkoaisojakin vinoon kun sen pulttaa kiinni.
     
  3. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Ei mitään mekitystä menee kyllä kirkkaasti valmistus toleranssiin,A-kori on sellanen auto et jos mittaat ristimitan 5 autosta niin sulla on viisi eri tulosta sama kun mittaat akseli väliä niin tokkopa on kahta samnalaista tullut linjalta ulos.
     

Kerro tästä muillekin!